Moi,Veikkausvoittokysymys:Jos pelaa kaverin kanssa lottoa kimppaan, molemmilla...

Moi,Veikkausvoittokysymys:Jos pelaa kaverin kanssa lottoa kimppaan, molemmilla...

Moi,

Veikkausvoittokysymys:
Jos pelaa kaverin kanssa lottoa kimppaan, molemmilla omat laput jotka eivät ole "jaettu kahtia" lappua laittaessa tai ihan netin kautta laitettu vaan. Ja sitten jos käy niin että toinen kavereista sattuukin voittamaan jättipotin, esim. 2miljoonaa, niin miten käytännössä onnistuu miljoonan antaminen kaverille ilman mahdollisia lahjaveroja tms. Suostuukohan veikkaus maksamaan summan puoliksia kahdelle tilille? Auttaakohan joku kirjallinen sopimus kaverin kanssa? Vai onko mitään tehtävissä tällaisessa tapauksessa?

2 vastausta

Veikkauksen sivuilta löytyy vastaus: Porukkapelissä porukan vetäjänä toimiva henkilö voi kerätä peliin osallistuvien nimet sopimuskaavakkeeseen ja huolehtia alkuperäisen pelin säilytyksestä. Suullinen porukkasopimus pitää vahvistaa kirjallisesti ennen voiton lunastamista. Voitto jaetaan kunkin sijoittaman panoksen mukaan.

Olennaista on siis, että jos miljoonavoitto kolahtaa kohdalle, jaosta löytyy paperi. Muutoin verottaja katsoo, että kyse on lahjasta josta on maksettava lahjavero.

Lähde:
https://www.veikkaus.fi/fi/useinkysyttya?contentid=UKK_PORUKKAPELAAMINEN

Kommentit (0)
28.09.201421:41
5936
105

Jos kumpikin laitatte samat numerot, niin ongelmaa ei ole. Molemmat saatte silloin puolet kahdesta miljoonasta (tai mikä se potti kulloinkin on)

Kommentit (0)

Vastauksesi