Moi,Mustikka lähtee helposti pois käsistä, jos käsiin hankaa raparperia.

Moi,Mustikka lähtee helposti pois käsistä, jos käsiin hankaa raparperia.

Moi,
Mustikka lähtee helposti pois käsistä, jos käsiin hankaa raparperia. Lähdenkö torille, jos tarkoitus olisi puhdistaa taskulaskimen paristopidikkeisiin kalkkeutunut patteritöhnä?

Vastaus

Sau! Torille ei tarvitse lähteä, riittää, että menee kylpyhuoneeseen. Erään pattereiden maahantuojan mukaan eri patterit sisältävät aivan eri aineita. Vanhan patterin purkautunut metallipöly ei kuulemma ole "sinänsä vaarallista", mutta kädet on syytä pestä, mikäli on koskenut töhnään. On muistettava, että töhnässä on kuitenkin metalleja. Tökötin pitäisi irrota käsistä normaalilla vesipesulla, tiukan paikan tullen voi käyttää saippuaa. Tärkeää on kuitenkin se, että aine lähtee käsistä tavalla tai toisella.
Jollei halua koskea patteriin ja liata käsiään, patteri kannattaa irrottaa ruuvimeisselillä. Sen jälkeen taskulaskinta voi puhdistaa topsypuikolla tai vanhalla hammasharjalla, joka on erinomainen väline moneen kapeaan saumaan. Jos liittimessä on kovaa kalkkeutumaa, sitä voi rapsuttaa joko esim. ruuvimeisselillä tai hiekkapaperilla. Kontaktipinnan pitää olla puhdas, jotta laite, tässä tapauksessa taskulaskin, toimisi.

http://www.yritystele.fi/keyword/header_code/65140/header_name/Akkuja%20...

Kommentit (0)

Vastauksesi