Moi,Minulla on aivan pakottava tarve ottaa elämäni ensimmäienn pikavippi.

Moi,Minulla on aivan pakottava tarve ottaa elämäni ensimmäienn pikavippi.

Moi,

Minulla on aivan pakottava tarve ottaa elämäni ensimmäienn pikavippi. Tiedän että pystyn maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa nyt ei vain ole ketään tuttuja keneltä kehtaisin lainata. Kysymys koskeekin noiden nettilainojen hintoja, eroja kun on ilmeisesti aika paljon. Onko tällaiset netissä olevat pikavippivertailut luotettavia?
http://www.pikavippivelho.com/suomen-pikavipit-vertailussa/
Jos tuolla kerrotaan joku hinta niin saanko lainan myös siihen hintaan oikeasti vai tuleeko siihen jotain muita maksuja?

32 vastausta

Kannattaa tutustua useampiin sivustoihin. Vertailuissa ei välttämättä tule esiin kaikki lainaan ja sen ehtoihin vaikuttavat tekijät, joten tärkeää on lukea lainaehdot tarkasti.

Myös täällä on vertailuja:
http://www.vippivertailu.com/pikavippivertailu/
http://www.vippivalinta.net/

Hyödyllistä tietoa on Seppo Rekosen teoksessa Pikavipit-nopea tie onneen vai ahdinkoon. Kirja on vuodelta 2007, joten lainaveratilujen osalta tiedot ovat vanhentuneita, mutta teoksessa avataan myös lainanottoon liittyviä käsitteitä ja sanastoa.
http://www.helmet.fi/record=b1815549~S9*fin

Tietoa esimerkiksi vuosikorosta on Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilla:
http://www.tem.fi/index.phtml?s=2283
Katso myös:
http://www.taloussanomat.fi/laskurit/pikavipit/
http://rahalaskuri.fi/pikavippi

Kommentit (1)
Lainantarpeessa ollut on varmasti selvittänyt tilanteensa, mutta moni muukin tätä kysym... Lainantarpeessa ollut on varmasti selvittänyt tilanteensa, mutta moni muukin tätä kysymystä lukee. Suurin osa viittauksista tarjoaa vanhaa tietoa, tai ei tietoa laisinkaan. Itse olen käyttänyt Tuntitili.fi -palvelua. Tuolla hinnat näyttäisivät päivittyvän säännöllisesti, toisin kuin monessa muussa vastaavanlaisessa palvelussa. Varsinkin uusien asiakkaiden tarjoukset ovat käteviä. Ajantasainen vertailu ja tarjouksia: https://www.tuntitili.fi/pikavippi
25.10.2018 15:55 Marko Virtanen 15
08.06.201710:59
78
77

Jos tarvitset rahaa sen noin 100-300€, niin silloin tietenkin koroton vippi olisi ihanteellinnen, eli että ei tarvitse maksaa siitä lainatusta rahasta takaisin yhtään ylimääräistä. 

Jos kuitenkin sulla ylittyy tuo rahantarve, niin sitten kannattaa tarkasti vertailla mistä pikavipin ottaa, niiden koroissa on yllättävän suuria eroja. Ei kannata langeta ensimmäiseen mahdolliseen vaihtoehtoon! 

Kommentit (1)
Jos lainaa tarvitsee niin ne kannattaa kilpailuttaa https://www.pienlainat.fi palvelussa.
10.1.2019 20:54 Marko Perälä 199
29.12.201611:25
11440
50

toivottavasti kysyjän rahantarve on viidessä vuodessa jo helpottanut, mutta muille samankaltaisessa tilanteessa oleville neuvoisin: jos tosiaan "tiedätte, että pystytte maksamaan takaisin sovitussa ajassa", kannattanee välttää pikavippejä kaikin mahdollisin konstein ja kysellä vakuudellista lainaa.

Kommentit (0)
30.03.201812:56
199
45

Jos lainojen vertailu ja kilpailuttaminen tuntuu työläältä, voi sen jättää myös rahoitusalan ammattilaisten tehtäväksi esimerkiksi kotimaisessa https://www.varmalaina.fi/ palvelussa.

Nämä lainojen kilpailutuspalvelut kilpailuttaa jopa yli 25 pankkia ja muuta lainapalvelua täysin ilman mitään kuluja.

Kommentit (0)
30.03.201812:55
199
40

Eipä kannata hakea netin kautta pikavippiä tai joustoluottoa, sillä halvempiakin lainoja on tarjolla.

Suosittelen että vertaat lainoja ilmaisessa https://www.vertaalainaa.fi/ palvelussa, ennen hakemista.

Kommentit (0)
27.06.201500:05
3212
39

Persaukisuus nyt tarkoittaa samaa kuin 2 kertaa persaukisuus pikavipin jälkeen. Oma valinta, ei siinä mitään.

Kommentit (1)
Ei välttämättä. Fiksu ottaa aina ilmaisen pikavipin (eikä kukaan fiksu nyt vippaa jat... Ei välttämättä. Fiksu ottaa aina ilmaisen pikavipin (eikä kukaan fiksu nyt vippaa jatkuvalla syötöllä). Korottomilla vipeillä ei kukaan pääse köyhtymään, kunhan pitää huolen siitä, että sen todella maksaa sitten ajallaan pois. Jos pikavipin maksua venyttää eräpäivän yli, niin korko onkin jo varmasti heti muhkea, että sitä ei voi suositella. Ilmaisia pikavippejä löytyy tällä hetkellä kuudesta paikasta, jotka löydät täältä: http://www.pikavipit.org helposti. Näitä ilmaisia lainapaikkoja ovat mm. Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti. Suosittelen tutustumaan, jotta selviät 0 euron kuluilla. Se nyt vaan on tyhmää maksaa pikavipeistä yhtään mitään!
4.1.2017 22:10 Timo Salo 0
26.07.201614:22
160
33

Erilaiset vertailusivut toimivat yleensä affiliate- eli kumppanuusmarkkinointimallilla, eli ne saavat komission niiden kautta otetuista lainoista. Sivuilta saattaa löytyä satojen eri lainasivujen tietoja, joten ne eivät välttämättä ole kovinkaan ajantasaisia. Lainojen ehdot muuttuvat lakimuutosten mukaan. Vertailusivut saattavat myös suositella sivuja, jotka maksavat korkeinta suurinta komissiota. 

Vertailusivuja voi käyttää alkuvertailuun, mutta lopullinen päätös kannattaa tehä lainaa myöntävän yrityksen sivuilta löytyvien tietojen mukaan. Lainan hintaan vaikuttaa myös se, miten nopeasti lainan aikoo maksaa takaisin. Osa lainapalveluista veloittaa kuukausimaksun lisäksi nostopalkkion jokaisesta lainatililtä nostetusta summasta. En osaa sanoa mikä lainapalveluista on sinulle paras, mutta ehtoja voit vertailla esimerkiksi seuraavilla verkkosivuilla: https://www.saldo.com/fi/hinnasto/https://www.vippi.fi/ ja https://credit24.com/fi/palveluhinnasto/ 

Kommentit (0)
29.12.201610:59
61
32

Kaikki vakuudettomat lainat saa http://Lainaaheti.net palvelusta. Tarjolla on kymmeniä eri pikavippi, kulutus- ja joustoluotto sekä yrityslaina vaihtoehtoja.

Kommentit (0)
21.03.201811:34
31
30

Pikavipin otto on nykyään typerämpää kuin laittaisi avotuleen peukalon ainakin silloin jos siitä aikoo maksaa korkoakin. Lähes jokainen tehdas tyrkkää ensimmäisen lainan ilamn mitään maksupoliittisia ehtoja, joka on todella hyvä lähtökohta kuluttajan saappaista notkuen. Minä en ole maksanut mitään pikavipistä sitten 2013 tai 2012 ja vain nuorena fuulana otin tekstivipeistä kulut kotiin voi herra mun jee.

Lähteet:

 

Kommentit (0)
31.07.201821:31
199
23

Lainaa löytyy netistä moneen lähtöön, joten niitä kannattaa vertailla ennen hakemista. Pikavippi kannattavaa kilpailuttaa https://www.uudetpikavipit.net palvelussa.
Jos tarvitsee suurempaa lainaa heti, se löytyy helposti https://www.lainaaheti247.fi palvelusta.
Jos on ongelmia useiden lainojen kanssa, ne kannattaa yhdistää https://www.lainojenyhdistäminen.com palvelussa.

Kommentit (0)
31.05.201810:21
22
22

Pikavippien ottaminen on aina lähtökohtaisesti kallista, mutta joskus se voi olla ainoa järkevä vaihtoehto. Kannattaa siis vertailla eri pikalainojen todelliset korot ja kulut. Vippien kohdalla todelliseen vuosikorkoon ei kannata niinkään kiinnittää huomiota, vaan lainan kokonaiskustannuksiin

Mikäli olet päättänyt, että haluat hakea lainaa, kannattaa se kilpailuttaa. Lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti esimerkiksi https://lainoittaja.fi -osoitteessa.  

Kommentit (1)
Kysymys on lähetetty melkein seitsemän vuotta sitten, joten toivottavasti tuo kysyjän p... Kysymys on lähetetty melkein seitsemän vuotta sitten, joten toivottavasti tuo kysyjän pikavipin tarvekin on ehtinyt helpottaa.
31.5.2018 11:00 Matti Rantanen 2625
27.09.201812:30
18
17

Pikavippien vertailu kannattaa aina. Ei lainaa kannata ottaa kuin sikaa säkissä. Pikalainoja hakiessa löysin esim. seuraavan sivun https://www.arkiraha.fi/ jossa voit vertailla lainahakemustasi.

Jotkin lainatoimijat antavat ensilainalle korotonta ja kulutonta maksuaikaa esim. 30 päivää, mutta näissä kannattaa olla tarkkana että tuon kuluttoman lainan pystyy hyödyntämään, eivätkä myöhemmän kulut yllätä.

Muista aina lainata vain sen verran kuin sinulla on tarvetta.

Kommentit (0)
31.07.201821:26
199
16

Joustoluotoissa on tarjolla paljon myös kuluttomia ensilainoja, joiden korko on tasan 0 prosenttia. Esim. https://www.helppolaina.fi palvelusta uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden ilman kuluja ja korkoja.

Näitä kuluttomia lainoja löytyy paljon lisää myös https://www.leijonalaina.fi palvelusta.

Kommentit (0)
13.06.201815:06
16
15

Pikavipeille asetettiin joku aika sitten korkokatto, minkä tuloksena monet yritykset eivät enää niitä tarjoa. Pikavippien paikan ovat ottaneet erinäiset joustoluotot, jotka eroavat kertaluonteisista pikavipeistä siinä, että niissä on jatkuva luotto. Joustoluotoilla voit nostaa uutta lainaa aina sitä mukaan kun saat maksettua edellisiä luottoja pois. Ne toimivat siis samalla tavalla kuin luottokortti. Jos haluat vertailla joustoluottoja, tässä on yksi esimerkki niiden vertailukpalvelusta: https://www.vertaaensin.fi/laina/joustoluotto 

Kommentit (0)
25.08.201816:47
29
15

Ajantasaisen lainanvertailun käyttäminen on ehdottoman suotavaa. Jotkin täälläkin esitellyistä palveluista ova olleet enemmän tai vähemmän päivttäämättä vuosikaudet.

Muista myös aina ensin hyödyntää ilmainen pikavippi, jos sellaisen joudut hakemaan. Useat lainapalvelut tarjoavat tänä päivänä uusille asiakkaille tutustumistarjouksen täysin kuluttomia lainoja, kunhan ne maksaa takaisin kuukauden sisään. Tsekkaa vaikka tästä alkuunsa:

https://lainanvertaaja.fi/ilmainen-pikavippi/

Mutta jos niinkin kurjasti on päässyt käymään, että vippejä on kertynyt useita ja rupeaa tuntumaan, että velkaa maksaa takaisin velalla kannattaa sille laittaa välittömästi stoppi ja hakea ennemmin yksi suurempi yhdistelylaina, jolla kuittaa pikkuvipit pois. Näin säästää yleensä korkokuluissa huimia summia ja lainanlyhennysten kuukausieräkin pienenee. Esim:

https://rahoituslaitos.fi/yhdistelylaina/

Kommentit (0)
25.09.201814:42
14
14

Pikavipit on viimeisiä lainatyppejä mitä kannattaa ottaa, mutta jos tarpeesi on esimerkiksi laskujen maksu kannattaa ottaa ennemmin yhteyttä velkojiin ja sopia maksu suunnitelma heidän kanssaan. 

Kuten aiemmat vastaajat ovatkin jo neuvoneet kannattaa laina myös vertailla esimerkiksi https://www.talouteni.fi/laina/lainavertailu jossa näkyvät lainojen muutkin kulut kuin vain korko ja myös todellinen vuosi korko jos se on yleisesti määrätty eikä muutu jokaisen hakijan mukaan. 

 

Mutta muista että pikalainoja kannattaa vältellä aina vain jos on mahdollista. 

Kommentit (0)
05.09.201813:36
199
12

Jos on tarve hakea pikavippi, kannattaa silloin hakea sellainen pikavippi jossa ei ole kuluja tai korkoja. Monet uudet pikavippipalvelut antavat uusille asiakkailleen ensimmäisen pikavipin ilmaiseksi. Kannattaa tutustua palveluun https://www.uudetpikavipit.net/ josta löytyy nopeasti useita uusia lainapalveluita.

Kommentit (0)
06.08.201814:08
11
10

Useimmat pikavippien tarjoajat ovat tosiaan siirtyneet tarjoamaan joustoluottoa, yleensä niiden suuruus on juurikin hieman päälle 2000€, jolloin pienlainalaki ei niitä koske. Kannattaa siis vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja tarkasti: https://matchbanker.fi/laina/ ja ennen kaikkea maksaa laina takaisin ajallaan.

Kommentit (0)
25.08.201816:55
29
10

Ajantasaisen lainanvertailun käyttäminen on ehdottoman suotavaa. Jotkin täälläkin esitellyistä palveluista ova olleet enemmän tai vähemmän päivttäämättä vuosikaudet.

Muista myös aina ensin hyödyntää ilmainen pikavippi, jos sellaisen joudut hakemaan. Useat lainapalvelut tarjoavat tänä päivänä uusille asiakkaille tutustumistarjouksen täysin kuluttomia lainoja, kunhan ne maksaa takaisin kuukauden sisään. Tsekkaa vaikka tästä alkuunsa:

https://lainanvertaaja.fi/ilmainen-pikavippi/

Mutta jos niinkin kurjasti on päässyt käymään, että vippejä on kertynyt useita ja rupeaa tuntumaan, että velkaa maksaa takaisin velalla kannattaa sille laittaa välittömästi stoppi ja hakea ennemmin yksi suurempi yhdistelylaina, jolla kuittaa pikkuvipit pois. Näin säästää yleensä korkokuluissa huimia summia ja lainanlyhennysten kuukausieräkin pienenee. Esim:

https://rahoituslaitos.fi/yhdistelylaina/

Kommentit (0)
08.11.201816:27
22
10

Lainankin voi ottaa väärästä paikasta, väärään aikaan ja väärällä tavalla. Laina on aina lainaa, ja se kannattaa harkita tarkkaan.

Tuolla oli muutamia vinkkejä mitä ei kannata tehdä lainaa ottaessa.

https://www.lapinkansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/5-vinkkia-lainanhakuun-a...

Kommentit (0)
24.09.201821:54
199
9

Vippaaminen ei kannata. Netissä on lukuisia edullisempiakin lainavaihtoehtoja. Nykyään myös pankkilainaa voi hakea netistä helposti ja yhtä nopeasti kuin pikalainojakin. Eli lainoja kannattaa vertailla esimerkiksi palvelussa https://www.suomenlainapalvelut.fi vertailulla säästää suuria summia.

Kommentit (0)
02.11.201823:09
17
8

Vertailu tosiaan kannattaa, sillä näissä vaihtelee hinnat ja korot eri firmojen välillä. Monilla pikalainayrityksillä on myös ns. "tarjouksia" uusille asiakkaille, jolloin laina voi olla halvempi kuin normaalisti. Vertailua on kätevä tehdä siihen suunnatuissa palveluissa kuten esim https://www.pikalainavertailu.info jolloin saa helposti hyvän käsityksen eri lainojen hinnoista.

Kommentit (0)
28.11.201809:00
10
5

Niin jousto kuin kulutusluotto vaihtoehtoja on joissa on mahdollista saada lainaa ilman korkoja ja kuluja ensimmäisen kuukauden ajan tai alennuksia ensinoston kuluista. Esimerkiksi https://luottopalvelut.fi sivuilta voi uudet asiakkaat hakea lainaa saaden ensimmäisen kuukauden kuluttomasti ja korottomasti. - Tämä malli sopii hyvin etenkin jos haluaa lunastaa veronpalautukset "ennakkoon".

 

Kommentit (0)
05.12.201808:23
199
5

Pikavippejä ei kannata ottaa missään tapauksessa, sillä edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy todella paljon.

Vaikka tarvitsisi lainaa heti käyttöön, ei pikavippi ole enää ainut lainatuote tuohon tarpeeseen.

Jos haluaa lainaa nopeasti mutta edullisesti, se kannattaa aina kilpailuttaa esimerkiksi https://www.vertaapankkeja.fi/ palvelun avulla.

Näissä lainojen kilpailutuspalveluissa ei lainan korko pääse yllättämään, sillä se on aina alle lain määräämän 50%.

Kommentit (0)
07.12.201816:32
9
3

Kyllä paras laina löytyy joko https://www.pikaluotto.fi tai https://www.hae.fi :) :)

 

Kommentit (0)
18.12.201809:00
199
3

Pysykää nyt hyvät ihmiset erossa näistä korkeakorkoisita lainoista. Netissä toimii kyllä monta palvelua josta lainaa saa varsin edullisestikin. Esimerkiksi kotimainen https://www.fiksulaina.fi/ joka on toiminut jo vuodesta 2009 saakka tarjoaa lainaa aina elle 50% korolla. 

Vielä muutama vuosi sitten pikavipit olivat ainoa lainatuote jonka sai tilille alle vartissa, mutta nykyään vartissa saa jopa tuhansien eurojen kulutusluoton käyttöönsä. Pikavippien korkea korko ei siis enää ole perusteltavissa pelkällä nopeudella.

Kommentit (0)
27.12.201820:39
199
2

Markkinoilla toimii monenlaisia pikavippi palveluita, joista osa toimii todella hyvän tavan rajoilla. jotkut firmat jopa lähettelevät perättömiä laskuja asiakkailleen. pikavippejä ei kannata ottaa. ja jos on joutunut ottamaan, kannattaa ne vaihtaa johonkin järkevämpään lainatuotteeseen.

Kommentit (0)
28.12.201810:51
3
2

Niin pikavipin tarkoitushan on tai oli kattaa lyhyet ylimääräiset menoerät, mutta se aletaan tehokkaasti korvaamaan myös kulutusluotoilla kuten https://www.kulutusluottoa.org/ osoittaa hyvin ja mitä pidemmälle mennään pelaavat pankit ja muut tälläiset suurkulutusluotto paikat isompaa roolia tehokkailla lainamarkkinoilla. Pikavipit tulevat olemaan yhä suurempi osa vähemmistöä mutta niille löytyy aina paikkansa ja tunnolliset kiperässä tilanteessa olevat väliaikaiset palkansaajat ovat tervetulleita varmasti niin kauan kun taloussysteemi ylipäänsä hengittää ja se tuskin romahtaa ennen World War III tuloa.

Kommentit (0)
28.12.201810:49
3
1

On huomattavasti järkevämpää kääntyä luoton puoleen pikavipin sijasta. Varsinkin nykyään ja luottokortin hankintakaan ei ole pahin idea. Lyhytaikaista luottoakin on saatavilla ja https://www.luotto.org/ on hyvin elävä todiste tästä. Jos voit saada kuukauden luoton ilman kuluja ja vastaavasti muutamalla prosentin pitkän maksuajan luoton, niin ei varmaan tarvitse kahdesti kehoittaa. Pankkilaina tai mikä tahansa luotto hakkaa pikavipin sata-nolla. Ainoa ongelma on pankkilainassa sen saatavuuden hankaluusaste, joka on vähän liian korkea omasta mielestäni.

Kommentit (0)
10.01.201920:56
199
1

Jos lainaa tarvitsee niin ne kannattaa kilpailuttaa https://www.pienlainat.fi palvelussa.

Kommentit (0)
15.01.201912:02
0
0

Lainoja vertailessa mielenkiintoinen vaihtoehto on myös vertaislaina. Vertaislainassa lainaat suoraan kanssaihmiseltä keskenään sopimienne lainaehtojen mukaisesti ilman perinteisiä välikäsiä, kuten rahoitusyhtiötä välissä. Jos kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan Suomen suurimpaan vertaislainapalveluun Fellow Financeen: https://www.fellowfinance.fi/

Kommentit (0)
15.01.201912:23
0
0

Jaa, enpä nojaisi pikavippiin ja kaiken tutkimani perusteella noista on harmia. Pakottavaa tarvetta on tavallaan ollut mutta ei erinäistä pakkositoumusta. Jaan taloutta naisen kanssa. Parempi molempien kannalta ja erityisen opettavaa on uusi lainatieto-oppi https://www.talouteen.com/uudet-lainat/ vaikka mikä on uutta kun samat vallat jyllää yhä. Teoreetikolle ei pikavippaset sovi mutta parempaan pääsee ihan tavan lainalla ja vielä tänä vuonnakin. Pari väkiviikonloppua käytettyä tähänkin soppaan aikaa ja mielipide on tämä. Paljon on kyllä valikoimaa ja kova buumi mainossaralla hah. Kevät sentään..

Kommentit (0)

Vastauksesi