moi mistä löydän nuotteja pianolle tai miltä sivulta netistä???

moi mistä löydän nuotteja pianolle tai miltä sivulta netistä???

Vastaus
20.09.200920:47
26665
64

Hei!

Parhaiten löydät ilmaiseksi nuotteja varmasti kirjastosta. Helsingissä useimmissa isoissa kirjastoissa on laajat nuottivalikoimat ja runsaasti erityisesti pianolle sovitettuja nuottikirjoja. Kirjasto 10:ssä on paljon musiikkiin liittyvää aineistoa, ja esimerkiksi Itäkeskuksen ja Töölön kirjastoissa on erilliset musiikkiosastot runsaine nuottivalikoimineen. Luonnollisesti kaikkien HelMet-kirjastojen aineistoa voi tilata myös suoraan omaan lähikirjastoon 50 sentin varausmaksulla.

HelMet-kirjastojen valikoimaa voit tutkia osoitteesta http://www.helmet.fi. Kannattaa miettiä sopivia hakusanoja, joilla nuotteja etsit. Muilla kuin hakusanoilla etsiessäsi voit rajata aineiston nimenomaan nuotteihin, kun painat yläreunassa olevaa nappia ”Rajaa/Järjestä hakua” ja valitset aineistotyypiksi ”Nuotti”. Kätevä tapa on etsiä myös hyllyluokilla, jolloin voit saada näkyviin kaikki tietyn musiikkityypin nuotit. Se tapahtuu kohdasta ”Muut hakutavat” valitsemalla ”Helsingin luokitus” ja kirjoittamalla sitten sopivan hyllyluokan. Hyllyluokat löytyvät osoitteesta http://hklj.kirjastot.fi, ja niitä voi etsimä myös hakusanoilla, kuten ”popmusiikki” tai ”jazz”.

Eräässä aikaisemmassa iGS-vastauksessa on annettu useita linkkejä useille sivustoille, jotka tarjoavat ilmaisia pianonuotteja. Vastaus löytyy osoitteesta http://igs.kirjastot.fi/fi-FI/iGS/kysymykset/kysymys.aspx?ID=d71fb3f2-31....

Kommentit (0)

Vastauksesi