Mm.

Mm.

Mm. Itä-Helsingin kirjastoista voi lainata liikuntavälineitä ja kaupungin kasvattamia kukkia poimia ilmaiseksi tietyistä paikoista. Mitä muuta vastaavanlaista pientä Helsingissä voi tehdä kesällä ilmaiseksi?

Vastaus

Helsingissä voi kesällä tehdä monenlaista ilmaiseksi! Alle on poimittu joitakin esimerkkejä:

Moniin museoihin pääsee tiettyinä ajankohtina tutustumaan ilmaiseksi. Kiasmaan on aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona vapaa pääsy klo 17-20. Luonnontieteelliseen museoon on torstaisin klo 16–18 vapaa pääsy ja Tennispalatsiin pääsee ilmaiseksi perjantaisin klo 11-16.
Monien pienten gallerioiden taidenäyttelyihin pääsee myös tutustumaan maksutta.
http://www.kiasma.fi/
http://www.hel.fi/wps/portal/Taidemuseo?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Taimu/fi/Etu...
http://www.fmnh.helsinki.fi/ltm/

Korkeasaaripäivänä keskiviikkona 19.8.2009 pääsee eläintarhaan ja sen toimintaan tutustumaan maksutta.
http://www.korkeasaari.fi/service.cntum?pageId=129634

Kesäaikaan voi myös kuunnella ilmaista livemusiikkia vaikkapa Esplanadilla, Espan lavalla. Ohjelma löytyy täältä: http://www.espanlava.fi/esittely

Monet kaupungin järjestämät luontoretket ovat myös maksuttomia, kuten erilaiset linturetket ja lepakkoretket hämärän aikaan. Lisää tietoa löydät pääkaupunkiseudun luontoretkiesitteestä: http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/15dfce004a17495a9de1fd3d8d1d4668/luont...

Lisää kaupungin ilmaistapahtumia löydät esimerkiksi täältä:
http://www.tapahtuma.tv/index.php?topic=144&kaupunki=Helsinki

Kannattaa myös tarkastaa kaupunginkirjaston tapahtumakalenteri: http://www.lib.hel.fi/tapahtumat/

Ja ainahan voit pakata laukkuun viltin ja eväät, koukata kirjaston kautta lainaamassa jonkun kivan kesäkirjan ja suunnata Suomenlinnaan, Seurasaareen, Kaivopuistoon tai minne hyvänsä kaupunkimme lukuisista puistoista tai ulkoilualueista ja nauttia vain kesästä ja auringosta, ihan ilmaiseksi!

Kommentit (0)

Vastauksesi