Mitkä tekijät vaikuttaa kokovartalonkohotuksen lopputulokseen?

Mitkä tekijät vaikuttaa kokovartalonkohotuksen lopputulokseen?

Mitkä tekijät vaikuttaa kokovartalonkohotuksen lopputulokseen? Olen nähnyt tapauksia, joissa todella kammottavasta kropasta on saatu ihan hyvä ja tapauksia, joissa ei edes koviin pahojen vikojen korjauksen jälkeen lopputulos ei ole hyvä. Mietin tätä siksi, että nuo operaatiot on kalliita. Osaako kiryrgi miten tarkasti ennustaa lopputuloksen?

Vastaus

Perusteelliseen vastaamiseen tarvitaan lääkärin asiantuntemusta, jota iGS-toimituksella ei ole. Tässä kuitenkin verkosta löytynyttä tietoa siitä, keille leikkaus sopii parhaiten:

Lähteen mukaan kokovartalokohotuksia kannattaa tehdä lähinnä sellaisille henkilöille, joilla on kehossaan suuria määriä löysää, roikkuvaa ihoa laajoilla alueilla esimerkiksi ison painonpudotuksen takia.

Suuria rasvakertymiä ei leikkauksella voida poistaa. Painon täytyy olla vakiintunut tai ainakin lähellä ihannepainoa ennen leikkausta.

Leikkaukseen soveltuvat parhaiten tupakoimattomat, terveet henkilöt, joiden paino ei vaihtele. On myös tärkeää, että potilaalla on realistiset odotukset leikkauksen tuloksista.

Raskautta harkitsevien naisten ei kannata teettää ko. leikkausta, sillä raskaus saattaa merkittävästi heikentää tuloksia vatsan alueella.

Englanniksi tietoa aiheesta vaikuttaa löytyvän verkosta aika hyvin asiasanoilla full body lift.

Lähde:

http://plasticsurgery.about.com/od/bodyproceduresaz/p/body_lift.htm

Kommentit (0)

Vastauksesi