Mitkä kaikki ovat Suomen työnvälitysyritykset ja työnvälityskanavat?

Mitkä kaikki ovat Suomen työnvälitysyritykset ja työnvälityskanavat?

2 vastausta

Suomessa on useita työnvälityskanavia. Työvoimatoimiston sivuilta löytyy linkkejä kotimaan työpaikkasivuille. Esimerkkeinä väylistä vaikkapa http://www.uratie.fi/, http://www.oikotie.fi/,http://www.monster.fi/ . Ja tietysti työvoimatoimiston omat "avoimet työpaikat": http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/01_tyonhaku_suomessa/05_tyopaikk...

Työtä välittäviä yrityksiä ovat esim. Adecco, Manpower ja Barona. Tätä kautta löytyy sekä määräaikaisia että vakituisia työpaikkoja. Pääpaino on kuitenkin lyhyemmillä työsuhteilla. Pääkaupunkiseudun kunnilla on myös henkilöstöpalveluyhtiö Seure, jonka kautta löytyy sijaisuuksia usealla eri alalla.

http://www.adecco.fi/
http://www.barona.fi/fi/
https://www.manpower.fi/MPNet3/startContent.asp?Ref=FINLAND
http://www.seure.fi/

Tässä joitakin työnvälityskanavia sinulle. Toivottavasti niistä on apua.

Kommentit (0)
27.01.202012:05
56
28

Töitä välittäviä yrityksiä on nykyaikana tosi monta. On erittäin suuria, kuten Barona, Staffpoint ja VMP (Eezy), keskikokoisia Adecco, Värväämö ja Ukko Work, sekä erittäin pieniä, joita ei voi edes nimetä. Työnhakijan näkökulmasta tilanne on hyvä, koska töitä tarjotaan joka puolelta. On vuokratyötä (keikkatyötä, määräaikaista ja vakituista) ja myös suorarekrytointeja suoraan asiakasyrityksiin ilman vuokra-leimaa.

Työllistyä voi myös muilla keinoilla nykyään, kuten ryhtymällä kevytyrittäjäksi. Eli tekee työt ja laskuttaa sen jälkeen toista osapuolta laskutuspalvelua hyödyntäen. Laskutuspalveluja ovat mm. Ukko.fi, OP-kevytyrittäjä ja Eezy. Kevytyrittäjänä voi olla kuka vaan, mutta kaikkea ei voi laskuttaa laskutuspalvelun kautta. 

Töitä välittäviä yrityksiä:

Laskutuspalveluja (Kevytyrittäjyys)

Kommentit (0)

Vastauksesi