Miten Windows voi ottaa tavallaan Koneen haltuun?

Miten Windows voi ottaa tavallaan Koneen haltuun?

Window latasi eilen 2016. 01.17 automaattilatauksella käyttöön WINDOWS 10 järjestelmän ja sekoiitti osittain koko talletamani kuvat,että en löydä niitä kunnolla mistää GoogleDive sain osittain takaisin. GoogleChrome lataus ei onnistunut entiseen järjestelmään,Voiko tämä olla mahdollista ? Yritin kirjautua Google,niin tietokone yhdisti minut "KIRJAUDU WINDOWS" vastaavasti e-mail meni "Windows luukku" siis heidän tietokoneelleen. Olen ymmällä, Olen 82 vuotias, en voi nyt käyttää tietokonettani niinkuin ennen.

Vastaus
29.01.201617:03
75844
94

Tietokoneasioiden neuvominen ja korjaaminen etäältä on varsin vaikeaa, joten jos teillä on mahdollisuus pyytää joku tuttava tai sukulainen, joka osaa tietokonejuttuja, käymään, niin tehkää niin. Tai jos tietokone on kannettava, niin ottakaa se mukaan johonkin esim kirjaston järjestämään tietokoneasioiden neuvontatilaisuuteen (kysykää kirjastosta koska ja missä niitä on).

Jos em. eivät ole mahdollisia, niin kokeilkaa seuraavaa. Windows 10 käytää oletusarvona asennuksen jälkeen omia nettiselaintaan (Edge) ja sähköpostiaan. Mutta Chromeen ja Gmailiin on kyllä mahdollista palata takaisin. Alla olevasta ensimmäisestä linkistä voi ladata Chromen ja jos se asennusvaiheessa kysyy, niin valita se oletusselaimeksi. Tosin Edge-selaimella onnistuu kyllä kaikki mitä Chromellakin.

Jos aiempi sähköposti oli Gmail, niin toisesta linkistä löytyy sen osoite. Sitä ei tarvitse asentaa, vaan postit luetaan selaimella (Edge tai Chrome). Kirjautumalla vanhoilla Gmail-tunnuksilla vanhat postit löytyvät.

Kuvat löytyvät ruudun alareunan keltaisesta Kansio-kuvakkeesta (Sinisen Edge-seleimen vieressä oleva kuvake), kohdasta Tämä Tietokone, Kuvat.

Onnea yritykseen, kyllä kaikki entinen onnistuu myös Win 10:llä, mutta pitää tavallaan aloittaa alusta niinkuin aikoinaan kun hankitte tietokoneen. 

Kommentit (0)

Vastauksesi