Miten voisin saada laihemmat kasvot? Olen hoikka etenkin keskivartalon alueelta.

Miten voisin saada laihemmat kasvot? Olen hoikka etenkin keskivartalon alueelta.

Miten voisin saada laihemmat kasvot? Olen hoikka etenkin keskivartalon alueelta. Kaikki rasva tuntuu menevän reisiin ja naamaan. Onko keinoja millä naaman voisi saada kapeammaksi? Ja millä keinolla reidet saa laihemmaksi?

2 vastausta

Me ihmiset olemme yksilöllisiä, ja rasvaa kertyy meillä eri paikkoihin. Luultavasti olet hoikka, koska vatsasi on litteä, ja vain itse näet itsesi liian kriittisessä valossa. Jos kasvosi ovat luonnostaan hieman pyöreät, niin et varmaankaan onnistu kaventamaan niitä ilman, että joutuisit muutenkin laihduttamaan koko kroppaa.

Koska olet sähköpostiosoitteestasi päätellen vasta 17-vuotias, niin kasvojesi pyöreys voi olla vielä lapsenpyöreyttä, joka katoaa itsestään kun olet noin parikymppinen. Reitesikin ovat luultavasti pyöristyneet vain siksi, että sinusta on tullut nainen. Teini-ikäiset ovat usein ilman syytä epävarmoja ja neuroottisia ulkonäöstään, vaikka ovat hehkeitä ja kauniita. Voit myös ajatella asiasta sitä puolta, että pyöreisiin kasvoihin tulee vähemmän ryppyjä kuin kapeisiin. Kaikkein ei myöskään tarvitse olla tikkulaihoja, sillä ei ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa olla viehättävä.

Tässä kuitenkin jumppaohjeita, jos haluat treenata:

Kasvojumppaohjeita: http://www.yhteishyva.fi/vapaa-aika_perhe/jumpat/kasvojumppa_on_kuntokuu...

Naisilla kertyy luonnostaan rasvaa reisiin. Jos haluat kaventaa reisiäsi, niin harrasta esimerkiksi enemmän kävelemistä, joka tehoaa reisiin. Kannattaa myös kävellä portaita ylös, pyöräillä, juosta lyhyitä matkoja ja treenata jalkalihaksia salilla pienillä painoilla.

Rasvan polttaminen kävellessä: http://www.laihduttaminen.com/Rasvanpoltto.html

Yleisiä rasvanpoltto-ohjeita: http://www.laihduttaminen.info/rasvanpoltto.html

Aloittelijan laihdutusohjeita: http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/13927-laihduttaminen-beg...

Kommentit (0)
21.05.201819:08
83
79

Hei!

Haluatko tietää, kuinka laihtua nopeasti 8-15 kg ja säilyttää saavutettu paino? Tohtori Simeonsin dieetillä onnistut varmasti jopa 40 päivässä!

Jo yli 7000 ihmistä ovat tehneet dieettimme ja ovat laihduttaneet yhteensä lähemmäs 30 000 kg. Keskimääräinen painonpudotus on 9,42 kg heillä, jotka ovat tehneet dieettimme 40 päivässä!

Kommentit (0)

Vastauksesi