Miten voin liittää mokkulan tietokoneeseen suoraan (internet asetukset yms.

Miten voin liittää mokkulan tietokoneeseen suoraan (internet asetukset yms.

Miten voin liittää mokkulan tietokoneeseen suoraan (internet asetukset yms. jos sais selkokielisen ohjeen kun ei ole tietokonehommat ihan hanskassa), eli siis ilman mokkulan liitännäisohjelmaa. Tarkoituksena on siis yhteyden saaminen toimivaksi kun liitännäisohjelman kautta laitettuna menee ikä ja terveys sivujen lataamisajan kanssa!? Kiitos

Vastaus

Kysymyksestä ei selviä käytetyn USB-modeemin malli eikä yhteysohjelman nimi, joten vastauskin on hyvin yleinen.

Uudet USB-modeemit toimivat ilman yhteysohjelmaa, ainakin Windows7:n kanssa. Tällöin on ensimmäinen toimenpide on yhteysohjelman automaattikäynnistyksen ottaminen pois päältä. Siiten valitaan verkkoyhteydet -> Mobiililaajakaistayhteys. Seuraavaksi on vielä määriteltävä tukiasema, ja sehän riippuu palveluntarjoajasta (esim. Saunalahdella tukiasema on internet.saunalahti). Windows XP:ssä yhteys muodostetaan samalla tavoin Mobiililaajakaistyhteys-otsikon alla.

Mikäli yhteysohjelma on välttämätön kyseisen modeemin toiminnan kannalta, kannattaa kokeilla auttaisiko ohjelman vaihtaminen, vaihtoehtoja löytyy googlettamalla USB-modeemi & yhteysohjelma. Apua kannattaa kysellä myös keskustelufoorumeilta, esim. http://palsta.saunalahti.fi/.

Lähteet:

http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows7/Use-mobile-broadband-to-conn...

http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows7/Use-mobile-broadband-to-conn...

Kommentit (0)

Vastauksesi