Miten voi saada vanhan Hotmailin toimimaan?

Miten voi saada vanhan Hotmailin toimimaan?

Vastaus

Anteeksi, että vastaus on viipynyt.

Ilmaisille sähköpostitileille on yleensä määritelty aika, jonka kuluessa tilille on kirjauduttava sisään. Ellei niin tapahdu, saatetaan käyttöoikeus peruuttaa ja tili poistaa pysyvästi.

Hotmail-sähköposti on nykyisin osa Microsoft-tiliä, johon kuuluu muitakin palveluja. Aika, jonka kuluessa Hotmailiin on kirjauduttava sisään, on 270 päivää. (Ennen tämä oli huomattavasti lyhyempi.) Lisäksi on upouudelle tilille kirjauduttava 10 päivän kuluessa.

Microsoft-palvelusopimus, joka tuli voimaan 19.10.2012, edellyttää Microsoft-tilin haltijalta "tilitodistuksia", kuten vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Sopimuksessa sanotaan, että Microsoft-tilin vanhan käyttäjän on ehkä toimitettava "tilitodistus", jotta hän voi jatkaa tilinsä käyttöä. Vaikuttaisikohan tämä kysyjän tilanteeseen?

Vastaaja, jolla on ollut Hotmail käytössä toistakymmentä vuotta, joutui viime syksynä ilmoittamaan Microsoftille toisen sähköpostiosoitteen. Lokakuun 19. päivän lähetessä ilmaantui Saapuneet-kansioon aina vain tiukempia viestejä, joissa varoitettiin Hotmailin käytön loppumisesta, ellei vaadittua tietoa anneta.

Microsoft-palvelusopimus, joka kattaa myös Microsoft Hotmail -sähköpostin: http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows-live/microsoft-services-agree... (Katso erityisesti kohta 2.1. Mikä on Microsoft-tili? Katso myös, koskevatko kohdat 2.2 ja 2.3 sinua.)

Vaikka vanha Hotmail löytyisikin, viestit on saatettu poistaa: http://answers.microsoft.com/fi-fi/windowslive/forum/hotmail-email/s%C3%...

Kommentit (0)

Vastauksesi