Miten voi esim. juureksia keittää maidossa miedolla lämmöllä niin ettei maito pala pohjaan?

Miten voi esim. juureksia keittää maidossa miedolla lämmöllä niin ettei maito pala pohjaan?

3 vastausta

Maito palaa helposti pohjaan ja sitä pitää sekoittaa kattilan (kattilan on hyvä olla paksupohjainen) pohjaa myöten keittämisen aikana. Rasvainen maito soveltuu keittämiseen vähärasvaista paremmin. Voisiko juurekset ensin esikeittää vedessä tai kasvisliemessä ja lopuksi hauduttaa niitä maidossa?

Kommentit (0)
08.12.201616:45
231
6

Nyt on myös kehitetty uusi maito joka ei niin helposti pala pohjaan. https://www.valio.fi/tuotteet/maidot/valio-kiehu-maitojuoma-1-l/

 

 

Kommentit (0)
08.12.201619:34
301
6

Yksi vaihtoehto on keittää mikroaaltouunissa mikron kestävässä muoviastiassa. Sitä täytyy kyllä koko ajan seurata vieressä, ettei kiehu yli.

 

Kommentit (0)

Vastauksesi