Miten vaihdan helpoiten kohta ilman vikatukea jäävän win xp:n linux ubuntuun?

Miten vaihdan helpoiten kohta ilman vikatukea jäävän win xp:n linux ubuntuun?

2 vastausta

Windows XP:n tuki jatkuu heinäkuuhun 2015, jos Talouselämän uutisia on uskominen. Ubuntun saat helpoiten asennettua koneelle lataamalla sen suoraan Ubuntu-sivuilta osoitteessa http://www.ubuntu-fi.org/. Sieltä voi tilata myös ilmaisen asennuslevykkeen. Osoitteessa http://wiki.ubuntu-fi.org/Ohjeet on Ubuntun asennukseen ja sen käyttöön iiittyviä vinkkejä.

Kommentit (1)
Ei jatku. Kuten linkitetyssä uutisessa sanotaan, ainoastaan virusturvaa päivitetään vu... Ei jatku. Kuten linkitetyssä uutisessa sanotaan, ainoastaan virusturvaa päivitetään vuosi pitempään, mutta jos käyttöjärjestelmästä itsestään löytyy turva-aukko, sitä ei enää korjata. Kyllähän tuo virusturvapäivityskin toki auttaa, mutta ei ole kaiken turva, monet virukset pääsevät koneeseen kun tietämätön käyttäjä itse päästää ne sinne.
18.2.2014 14:53 Köpi K 79831

Siis Windows XP:n tilalle kannattaa asentaa tuettu käyttöjärjestelmä niin pian kuin mahdollista. Xp:ssä todellakin päivitetään vain haittaohjelmat ensi vuoden heinäkuuhun saakka.Kyseisen Talouselämä-lehti kertoo myös, että Atean ja Marketvisionin tekemän selvityksen mukaan Windows Xp oli viime vuoden loppupuolella käytössä 40 prosentissa suomalaisyrityksistä ja julkishallinnon yksiköistä.

Kommentit (0)

Vastauksesi