Miten tilaaminen Amazon.com:sta tapahtuu (jos haluan tilata vaikka kirjoja)?

Miten tilaaminen Amazon.com:sta tapahtuu (jos haluan tilata vaikka kirjoja)?

Miten tilaaminen Amazon.com:sta tapahtuu (jos haluan tilata vaikka kirjoja)? Ja miten ostokset maksetaan? Onko tilaaminen tuolta turvallista ja onko jotain mitä pitää erityisesti ottaa huomioon?

3 vastausta

Amazonin etusivun http://www.amazon.com oikeasta yläkulmasta löytyy kohta "Help". Sitä klikkaamalla löydät selkeitä englanninkielisiä ohjeita mm. tilauksen suorittamisesta ja erilaisista maksutavoista.

Ohjeiden mukaan suoritetun tilaamisen Amazonista uskaltaa sanoa olevan turvallista.

Kommentit (0)
28.10.201321:24
16805
65

ameriikan ihmemaasta tilattaessa pitää huomata, että käsittämättömän pieni vähemmistö (5 - 20%) sikäläisistä kaupoista postittaa edes eurooppaan ja niistäkin moni vain isoihin maihin. ja vielä kirsikka kakun päälle: ne harvat, jotka lähettävät suomeen, tarjoavat yleensä vain järkyttävän kallista kuljetuspalvelua tai 1. luokan tai pikapostia. myyjälle pitää mailata - onnistuu suoraan amazonin linkistä - ja pyytää hinta economy mailista. lopulta kyllä saat haluamasi tavaran; itse pyydän yleensä merkitsemään tullausarvoksi jonkin pari-kolmekymppiä, max.

Kommentit (0)
28.10.201319:44
149
28

Maksukamulla on aiheesta hyvä suomenkielinen ohje täällä: https://www.maksukamu.com/amazon-de-tilausohje/

Ohje on Amazon DE -sivulle mutta .com toimii lähes identtisesti. Kannattaa muistaa että USA:sta tilatessa pitää maksaa verot suomeen.

Kommentit (0)

Vastauksesi