Miten tietokoneen ja kuntopyörän voi liittää toisiinsa niin, että pyörää polkiessa voi seurata tietokoneen näytöltä maisemaa?

Miten tietokoneen ja kuntopyörän voi liittää toisiinsa niin, että pyörää polkiessa voi seurata tietokoneen näytöltä maisemaa?

Erässä tietokonelehdessä oli juttua, miten tietokoneen ja kuntopyörän voi liittää toisiinsa niin, että pyörää polkiessa voi seurata tietokoneen näytöltä maisemaa - siis ikäänkuin pyöräillä tässä maisemassa. En muista missä lehdessä artikkeli oli ja mitä kaikkia kytkentöjä pitää tehdä pyörän ja tietokoneen välille, että kyseinen "retkeily" olisi mahdollista.

2 vastausta

MikroPC-lehden numerossa 8 vuodelta 2012 on ollut artikkeli Google Maps -kuntopyörästä, johon ehkä viittaat kysymyksessäsi:
http://mikropc.net/nettilehti/artikkeli.jsp?id=ec12_1MQLWseq0P&ret=tuoteluokat

Lehti on luettavissa HelMet-kirjastossa:
http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1067518?lang=fin

Netistä löytyy video, jossa opastetaan miten kuntopyörän voi liittää Google Mapsiin. Video on tosin englanninkielinen:
http://www.youtube.com/watch?v=Yh32b7afhns

Playstation 3 -pelikonsolille löytyy muuten kuntopyöräilyä ja tietokonepelaamista yhdistelevä peli Cyberbike 2. Peliä varten täytyy ostaa peliohjaimeksi suunniteltu kuntopyötä, joten mikä tahansa pyörä ei kelpaa:
http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288443582170.html

Kommentit (0)
16.01.202013:44
16347
8

Nyt on monilla kuntosaleilla ruvennut näkymään kyseisiä laitteita, joilla voi polkea esim. Pariisin ja New Yorkin kaduilla kuin melkein missä tahansa. vaikkapa kuussa :D.

 

Kommentit (0)

Vastauksesi