Miten Tallinnan TV-torni voi näkyä Lauttasaaren lintutornista #==>?

Miten Tallinnan TV-torni voi näkyä Lauttasaaren lintutornista #==>?

Miten Tallinnan TV-torni voi näkyä Lauttasaaren lintutornista jos maa olisi pyöreä?
Toisin sanoen todistaako Tallinan TV-tornin näkyminen Lauttasaaren lintutornista sen tosiasian, että maa on litteä eikä pyöreä?
Miksi ette uskalla kertoa totuutta, jonka kaikki pystyvät itsekkin näkemään?

(Aikasemmin asiaa kysyessäni ei vastausta tullut, olisiko vastaajat jo vaihtuneet?)
(En oleta "pallopäiden" pystyvän ottamaan kantaa siihen, onko aurinko ja kuu samankokoisia ja kiertävätkö ne ympyrää maan ympäri, maan pysyessä paikallaan. Miten auringon säteet tulevat pilven välistä sellaisesta kulmasta joka kertoo auringon olevan lähempänä maata kuin tiedeyhteisö uskottelee. En myöskään odota, että ottaisitte kantaa siihen onko NASA huijannut yhdessä monien muiden maiden kanssa kansalaisia uskomaan valheellisen maailmankuvan, jonka tavoitteena on ollut vahvistaa valtaa pitävien poliittisia ja alkuperäisen Raamatun mukaisen uskonnon vastaisia tavoitteita, kansalaisten tietoisuuden kustannuksella. En myöskään usko teidän voivanne käsittää, että antarktis olisi maan reunojen ympärillä. Toki tähänkin saa vastata kun se liittyy oleellisesti tähän alkuperäiseen kysymykseen jos osaat ja uskallat "pallopäänä" kyseenalaistaa koulussa opettua väärää maailmankuvaa todellisuudesta.)

Tietopisteen www-sivuilla on tästä aiheesta kerrottu hyvin.

Lähde:
Litteä Maa: Tallinnan TV-torni näkyi Lauttasaaren lintutornista
http://tietopiste.com/maa-littea-tallinnan-tv-torni-nakyi-lauttasaaren-l...

Kuvat:
Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tallinnan_televisiotorni
https://fi.wikipedia.org/wiki/Litte%C3%A4_maa

Kuvat: 
Vastaus
09.11.201718:49
8358
96

Oheisessa blogissa on mielestäni käsitelty tuo Tallinnan tv-tornin näkyminen Helsinkiin melko hyvin.

Litteässä Maassa sen sijaan mikään paikka ei voisi jäädä horisontin taakse, koska sellaista ei edes olisi olemassa, vaan vaikkapa korkealta kuumailmapallosta näkyisi voimakkaalla kaukoputkella kirkkaalla ilmalla ilmeisesti koko Maan pinta aina Etelämantereelle asti.

Kommentit (2)
Jos Maa olisi litteä, niin Helsinkiin näkyisi Tallinnan tv-torni kokonaan. Siis ei pelkk... Jos Maa olisi litteä, niin Helsinkiin näkyisi Tallinnan tv-torni kokonaan. Siis ei pelkkä yläosa, vaan koko torni sokkeliin asti. Ja näkyisi myös kaikki, mikä on tornin ja Suomenlahden rannan välissä. Mutta ei näy. Maa siis ei ole litteä.
14.11.2017 19:29 Sakari A 0
Vähän ihmettelin, kun soitin kaverille USA:han, niin siellä oli kuulemma yö, vaikka me... Vähän ihmettelin, kun soitin kaverille USA:han, niin siellä oli kuulemma yö, vaikka meillä on päivä. Esitin tietysti pahoitteluni huonosta soittoajasta, koska luulin litteässä maassa auringon nousevan ja laskevan kaikkialla samaan aikaan. Kysymykseen liitettyä karttaa katsellessa tulee mieleen, että hyvin ovat australialaiset onnistuneet pitämään salassa sen, että heidän maansa on oikeasti melkein kaksi kertaa leveämpi, kuin Venäjä. Litteän maan kartassahan ei tietenkään mitään kuvaa vääristäviä projektioita tarvita.
6.2.2018 18:42 Nanna Heikkilä 1435

Vastauksesi