Miten Sopranos tv-sarjan viimeinen osa päättyy.

Miten Sopranos tv-sarjan viimeinen osa päättyy.

Miten Sopranos tv-sarjan viimeinen osa päättyy. Kun se telkkarista esitettiin viimeksi ohjelmasta jäi kaksi minuuttia näkemättä ehkäpä digitan kömmähdyksen vuoksi, en tiedä!

2 vastausta

Hei

En ole nähnyt kyseistä jaksoa itse, mutta tässä muutamia lähteitä joista voisi olla apua kysy-mykseesi. Jakson loppu on ilmeisesti yllättäv, ja joku muukin on pohtinut, onko digiboksi ehkä lopettanut tallennuksen liian aikaisin (kts. http://www.city.fi/keskustelut/40111/loppuiko+se+todella+n%E4in+sopranos/ ) mutta ilmeisesti näin ei ollut.

Sopranos-ohjelman kotisivut löytyvät tuotantoyhtiö HBO:n sivuilta osoitteesta
http://www.hbo.com/the-sopranos/
Kysymäsi viimeisen jakson omilta sivuilta (http://www.hbo.com/the-sopranos/index.html#/the-sopranos/episodes/6/86-m... )
kohdasta synopsis löytyy englanninkielinen kuvaus jakson tapahtumien kulusta. Sivuilla on myös keskustelupalsta (kohdassa Talk) jossa oma keskustelu viimeisestä jaksosta. Sieltä löytyy linkki ohjaajan kommentteihin, jotka myös saattavat valottaa tätä sarjan loppua.

http://masterofsopranos.wordpress.com/the-sopranos-definitive-explanatio...

Videovuokraamoista voisit myös löytää viimeisen tuotantokauden dvd:llä, jos haluat katsoa jakson kokonaisuudessaan. Applen i Tunes –kaupasta osoitteessa http://www.apple.com/itunes/affiliates/download/?id=279427432 voi myös (maksua vastaan) ladata itselleen tämän kyseisen jakson.

Kommentit (0)
27.09.202019:36
27804
1

Amerikkalainen televisiosarja nimeltä "Sopranos" päättyi kuudenteen kauteen. Kyseisen kauden viimeinen jakso nimeltä "Made in America" esitettiin Yhdysvalloissa vuonna 2007. Jakson loppuratkaisuun ei liittynyt dramatiikkaa. Päähenkilö Tony Soprano (näyttelijä James Gandolfini) kohtasi perheensä ravintolassa jakson lopussa. Hänen tyttärensä Meadow saapui paikalle viimeisenä. Jakso päättyi siihen, kun Tony Soprano huomasi tyttärensä saapuvan ravintolaan.

 

Lähde: Internet Movie Database. Sopranos (1999 - 2007). Episode List.

Kommentit (0)

Vastauksesi