Miten saisin ohuemmat pohkeet?

Miten saisin ohuemmat pohkeet?

Miten saisin pohkeita kapeammiksi? Voisinko syömistä vähentämällä saada ohuemmat pohkeet? Rasva% on alle 10 joten voiko vähällä energiansaannilla pudottaa lihasmassaa?

2 vastausta

Syömisen vähentäminen ei välttämättä hoikenna pohkeita, vaan laihtuminen voi tapahtua muualla kehossa. 10% rasvaprosentti on melko alhainen ja lihasmassa on Keventäjät.fi -sivuston mukaan tärkeä osa aineenvaihduntaamme: "Lihasmassa on erittäin tärkeä aineenvaihduntaan vaikuttavat tekijä. Tämä on laihduttajalle tärkein syy treenata lihasmassaa. Jos lihasmassaa katoaa, alkaa aineenvaihdunta ja sitä kautta kalorinkulutus lepotilassa tippua. Se tarkoittaa sitä, että laihdutuksesta ja painonhallinasta tulee vaikeampaa."

Kommentit (0)
23.07.201812:12
18182
53

Paksut, lihaksikkaat pohkeet suojaavat sinua diabetekselta ja sydän- ja verisuonitaudeilta. Liitteenä oleva artikkeli kertoo tutkimuksesta jossa mitattiin vain reiden paksuutta, mutta sama pätee pohkeeseen.

Haluaisin laittaa tähän toisenkin linkin, mutta en voi koska kyse oli TV-dokumenttisarjasta joka ei ole enää Areenassa. Siinä kerrottiin syövän yms. ihmisiä vaivaavien sairauksien taustoja evoluution näkökulmasta, eli mikä ihmisen historissa on tehnyt meistä alttiimpia joillekin sairauksille kuin muut ihmisapinat. Dokumentissa kerrottiin hyvin havainnollisesti miten iso merkitys on ollut sillä että ihminen nousi kävelemään kahdella jalalla. Jaloista ylös sydämeen on pitkä matka, joten jalkojen lihaksia tarvitaan trekemään osa sydämen työstä. Siksi jokaisen kannattaisi liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin.

Ole tyytyväinen että sinulla on paksut reidet, se on terve merkki!

Kommentit (0)

Vastauksesi