Miten saan salattua fb:n valokuva-albumini?

Miten saan salattua fb:n valokuva-albumini?

Miten saa salattua fb:n valokuva-albumin? Edit ei anna mitään muuta kuin Privacy: Publicin? kun avaa valokuva-albumin ja yrittää sieltä hakea salauspolkua.

2 vastausta
15.03.201809:10
4996
34

Moi! Paras ohje helpompaan elämään: älä mene mihkään feisbuukkiin, tvitteriin, impotentgranmmiin tms. Ei tule ongelmia. Kun joku ystäväni haluaa olla mun kaa, hän tulee meille tai me mennäänn sinne ja pari litraa punkkua messiin ja juttua riittää. Ja aikoinaan joku Mr. Bell keksi puhelimen. Olemme käyttäneet sellaista jo vuosikymmeniä, ilman mitään ongelmia. Uutisten mukaan koko ajan fiksummat ihmiset eroavat Facebookista yhä enemmän sen ongelmien ja haittojen vuoksi.Suositellaan. Terveisin, valoisaa, ongelmatonta, siis netitöntä kevättä toivottaa Eero-setä.

 

Kommentit (1)
Niin, kyllähän Facebookin ja muiden SoMe-palveluiden ensisijainen tarkoitus on tosiaan o... Niin, kyllähän Facebookin ja muiden SoMe-palveluiden ensisijainen tarkoitus on tosiaan omien hengentuotosten (ajatuksia, kuvia yms.) julkinen jakaminen. Jos tarkoituksena sen sijaan on tallettaa kuvia nettiin vain omaan käyttöön, niin siihen on olemassa ihan eri palvelut (esim. https://photos.google.com/). Minkään pilvipalvelun tietosuojasta ei toki voi olla täyttä varmuutta, koska mikä tahansa palvelu voidaan myydä eikä uutta omistajaa välttämättä aiemman omistajan tekemät sitoumukset juurikaan kiinnosta.
20.3.2018 22:31 Leo Salminen 2766

Vastauksesi