Miten saan hienhajun pois paidoista?

Miten saan hienhajun pois paidoista?

Hei! Ovatko puuvillaiset paitani pilalla? Toinen kainaloni hikoaa enemmän kuin toinen (en uskaltanut mennä tarjottuun leikkaukseen, jossa hikirauhasia olisi typistetty nipistetty sipistetty).

 Puuvillaiset paidat, tunikat, t-paidat yms haisevat hieltä juuri tämän ongelmakainalon kohdalta.

 Kun puen suihkunraikkaana e.m. pyykistä otetun  vaatekappaleen ylleni (laitettuani hikoilua-estävää dödöä kainaloon) ja istun hienostuneesti tuolissani, niin eikö jukolauta mene kolme minuuttia ja vaatteen kainalo-osa haisee pahalle hielle niinmaanperkl....

 Kainalo ei kyllä haise kun sitä haistelen, vaan vaatteen kangas! Ihonlämpökö se kaivaa esiin hienhajut vaatteesta?

  Kysymys: Miten saisin muuten  siistin paidan  kuntoon lukuunottamatta, 20x20 haisevaa plänttiä kainalossa. Huom! paidoissa ei ole hikiläikkiä eikä värimuunnoksia. Ainoastaan haju joka tulee esiin ihonlämmössä.

  Pitääkö ostaa kangasta ja ommella se joka päivä paitaan tehtyyn reikään?

Vastaus

Heipä hei!

Et ole ongelmasi kanssa yksin, vaan samaa tunnutaan pohtivan jokseenkin jokaisella keskustelupalstalla. Niitä selaillessa suosituimmiksi konsteiksi näyttävät nousevan vaatteen pesu 60 asteessa ja etikan lisääminen pesuveteen tai vaatteen liotus etikkavedessä. Joku on myös todennut Fairyn poistavan hienhajun tehokkaasti paitojen kainaloista. Muitakin keinoja löytyy; lisää neuvoja saat esimerkiksi alla olevista linkeistä.

Itse olen jo vuosikaudet pessyt myös 40 asteessa pestäviksi merkityt paidat 60 asteessa, ja mielestäni se on tehonnut varsin hyvin. Ainakaan toistaiseksi vaatteet eivät ole myöskään menneet kuumemmasta pesusta pilalle, mutta takuuseenhan tästä ei voi koskaan mennä. No, ainakin keksimälläsi leikkaa-ja-ompele -konstilla paidat todennäköisesti menisivät huonompaan kuntoon kuin 60 asteen pesulla. :)

Kommentit (0)

Vastauksesi