Miten saan estettyä puhelinmarkkinoinnin

Miten saan estettyä puhelinmarkkinoinnin

Vastaus

Jollei ilmoitus markkinointia harjoittavalle taholle auta, voi tehdä Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) välityksellä puhelinmyynnin kieltopalvelun. Palvelusta lisää sivulla https://www.asml.fi/kieltopalvelut/

Kommentit (2)
Hyvä yhteenveto kaikista markkinointikieltomahdollisuuksista on artikkelissa http://yle.f... Hyvä yhteenveto kaikista markkinointikieltomahdollisuuksista on artikkelissa http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/22/nain-teet-suoramarkkinointikiellon. Sen päälle voi lisätä vielä sivut https://www.telemarkkinointikielto.fi/ (maksullinen palvelu), http://www.youronlinechoices.eu/fi/ ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/markkinointi-ja-asiakassuhde/suoramarkkinoinnin-kieltaminen/.
12.4.2017 09:48 Telttu Ella 9260
Em keinot eivät silti välttämättä päde, sillä muutamat yhtiöt pitävät oikeutenaa... Em keinot eivät silti välttämättä päde, sillä muutamat yhtiöt pitävät oikeutenaan hoitaa markkinointia omasta toiminnastaan tai saattavat antaa numeron viiteryhmälleen. Parhaiten olen onnistunut ottamalla salaisen numeron - joka ei sekään päde 100% , kun olen joskus harhautunut Soneran ja Dansken asiakkaaksi.
12.4.2017 21:53 Lahja Kotka 15188

Vastauksesi