Miten saada seksiä?

Miten saada seksiä?

Ikää jo 21 vuotta, enkä ole koskaan harrastanut seksiä ja olen hädin tuskin edes suudellut. En käytä, enkä tule käyttämään päihteitä, joten minulla ei ole mitään syytä käydä baareissa, festareilla ja yms. Ei ole kavereita, en ole opiskelemassa taikka töissä eli minulla ei ole mitään sosiaalista piiriä.

Pitääkö minun alkaa käyttämään tinderiä? Välillä olen ajatellut käyttäväni sitä, mutta en tiedä kuinka hyvin sieltä löytää ketään mihinkään vakavaan. Ja jos alan käyttämään sitä, enkä saa yhtään matchiä vaikkapa kuukauden tai kahden aikana, niin mitä minun sitten pitäisi ajatella itsestäni, jos minä en kiinnosta ketään? Siitähän tulee masennus.

Niin millä keinoin voin saada seksiä? En ole varsinaisessa puutteessa, kun en ole siis koskaan harrastanut sitä. Vähän niin kuin alkoholin kanssa. En ole koskaan juonut, niin ei ole mitään mitä kaivata.

2 vastausta
15.02.201816:17
1953
82

Ei ole lainkaan tavatonta olla 21-vuotias henkilö, jolla ei ole kokemuksia seksuaalisista teoista.

Kirjoitat, ettet käytä päihteitä ja se on toden totta jokaisen oma valinta. Kuitenkin festareilla, baareissa tai muissa tapahtumissa voi käydä vaikkei käyttäisikään päihteitä – ne ovat hyviä paikkoja tavata ihmisiä. Jos muiden alkoholinkäyttö tai humalassa oleminen häiritsee, niin ymmärrän, jos haluat viettää aikasi muualla.

Kirjoitat, ettei sinulla ole kavereita, et opiskele tai ole töissä. Sosiaaliset piirit edesauttavat uusien ihmisten ja mahdollisen kumppanin tapaamisessa. Myös harrastusten ja omien mielenkiinnon kohteiden kautta voi tavata samanhenkisiä ihmisiä ja luoda ihmissuhteita.

Mietit Tinderiin liittymistä ja siihen liittyviä käyttäjäkokemuksia. Niitä on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin. Se, mikä juuri sinun kokemuksesi Tinderistä olisi, selviää kokeilemalla. Mietit viestissäsi tärkeää teemaa eli sitä, miltä tuntuisi, jos matcheja ei tulisi. Olet siinä oikeilla jäljillä. Ennen Tinderiin liittymistä on tärkeää hyväksyä ajatuksentasolla kyseisen sovelluksen lainalaisuudet. Tinderissä tehdään nopeita olettamuksia ihmisistä kuvien ja lyhyiden esittelytekstien kautta. Ne eivät anna kokonaiskuvaa sinusta tai kenestäkään muustakaan. Jos päätät liittyä Tinderiin ja haluat etsiä sieltä seksikumppaneita, etkä esimerkiksi seurustelukumppania, voit kirjoittaa sen omaan profiiliin.

Suomessa on myös seksityöläisiä, joilta voi ostaa erilaisia seksipalveluita. Jos taas haluat löytää seurustelukumppanin, niin siihen tarkoitukseen on tullut "sinkkumarkkinoille" uusi, maksullinen palvelu. Heila Matchmaking on henkilökohtainen deittipalvelu, jossa tavataan psykologi. Hän pyrkii löytämään treffikumppanin, joka on juuri sinulle se sopivin:
https://www.heilamatchmaking.fi

Voit hyötyä myös Väestöliiton parisuhdetiimin nettisivuista, joista löydät tietoa esim. sinkkuudesta. Sivuilla on myös ilmaisia palveluita, joissa voit käydä keskusteluja juuri näistä teemoista:
https://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/

Kommentit (0)
16.02.201812:42
16681
109

Kallista tuntuu "heilamatchmaking" olevan :(

Kommentit (0)

Vastauksesi