Miten saada nainen orgasmiin?

Miten saada nainen orgasmiin?

En ole koskaa seksin aikana tyttöystävääni orgasmiin. Miten saan hänet orgasmiin?

2 vastausta
15.02.201714:56
2248
59

Kiitos kysymyksestäsi. Mietit, kuinka saisit tyttöystäväsi orgasmiin.  Ikävää, etten voi antaa vastauksessani sinulle täysin valmista pakettiratkaisua, sillä sellaista ei ole olemassa.

Tiede tietää orgasmista sen, että siihen vaikuttavat ihmisen aivot, kehon tuottamat hormonit ja yksilön oma tunnekokemus. Orgasmi voidaan ajatella kokemuksena kehossa ja reaktiona aivoissa.

Mietit, kuinka voit antaa tyttöystävällesi orgasmin. Viestissäsi ei käy ilmi, kokeeko tyttöystäväsi orgasmeja esimerkiksi itsetyydytyksessä. Kaikki eivät saa orgasmia penetraatiossa, mutta onnistuvat saamaan sen esimerkiksi suuseksillä tai käsin hyväilemällä tai jollain muulla tavalla. On myös naisia, jotka eivät koe orgasmeja mutta pitävät seksistä ja nauttivat siitä suuresti.

Seksuaalinen nautinto syntyy seksuaalisen halun ja kiihottumisen tunteesta. On tärkeää haluta erilaisia seksuaalisia tekoja ja kehon (sekä mielen) on tärkeää olla seksuaalisesti kiihottunut. Ehkä voitte pohtia näitä teemoja yhdessä tyttöystäväsi. Muistathan, että ihmisen koko keho on seksuaalisesti aistiva, ei pelkästään sukupuolielimet.

Orgasmi ei ole seksin päämäärä tai tarkoitus, eikä se mittaa seksin nautinnollisuutta. Jokainen saa määritellä itse sen, kuinka tärkeä osa se on seksiä. Toki, jos tyttöystäväsi kärsii asiasta ja toivoo siihen muutosta tai se häiritsee teidän yhteistä seksielämää, on asiaan mahdollista saada apua esimerkiksi seksuaalineuvonnasta tai seksuaaliterapiasta.

Eli, ehkä tärkeintä nyt on keskittyä yhdessä teidän keskinäiseen kommunikaatioon ja siihen, että tyttöystäväsi voi kertoa tai näyttää sinulle millaiset kosketukset tai asennot hänestä tuntuvat hyvältä.

Muistattehan myös, että liukastusvoide ja esimerkiksi seksivälineet kuten vibraattorit ja dildot ovat erinomaisia tapoja lisätä nautintoa, jos ne tuntuvat teidän mielestä hyvältä ajatukselta.

Lue myös vastaus:
Miksi orgasmi tuottaa mielihyvää ihmiselle?

Kirjavinkki!
Nuorten naisten kokemuksia seksuaalisesta kasvusta ja nautinnosta, voi lukea Alicia Vianin kirjasta:” Yhtäkkiä oivalsin, mistä seksissä on kyse!” – Kirjan voi tilata Väestöliiton nettikaupasta 23 eurolla:
http://www.vaestoliitto.fi/nettikauppa/seksuaalisuus/?num=2909865&upotusURI=/nettikauppa/seksuaalisuus/&x198532=Select/Card

 

Kommentit (0)
15.02.201721:12
21522
55

Kenenköhän ongelmasta tässä nyt on? Onko tyttöystävälä ongelma vai tekeekö kysyjä itse aisasta ongelman? Naisen orgasmi on aina naisen oma orgasmi, ei koskaan miehen. Mies ei voi omia sitä itselleen. Naisella on ihan omat pelit ja vehkeet sitä varten. Anna tilaa naisellesi.

Kommentit (0)

Vastauksesi