Miten poistan olemattoman gmail-sähköpostin käyttäjätunnuksen?

Miten poistan olemattoman gmail-sähköpostin käyttäjätunnuksen?

Gmail sähköpostin Kirjaudu sisään-sivu tarjoaa alkaessani kirjoittaa omaa käyttäjätunnustani tietyllä kirjaimella alkavia käyttäjätunnuksia ikäänkuin valmiina ja esimerkiksi omaa käyttäjätunnustani klikkaamalla voin omanikin valita.Ja säästyä näin sen kirjoittamiselta.Nyt olen kuitenkin huomannut siellä olevan joukossa pelkän s-kirjaimenkin.Miten tämän virheellisen "käyttäjätunnuksen" voi poistaa? Tämmöistä käyttäjätunnusta ei ole olemassakaan,mutta onpahan jostain syystä sinne joukkoon vain ilmestynyt.Tyyliin : Esaesimerkki@gmail.com,Eskoesimerkki@gmail.com,E

Jossakin vaiheessa on virheellisesti tallentunut vain yksi ainoa kirjain järjestelmiin,mutta poistamiseen en ole keinoa keksinyt..

Vastaus

Päättelisin, että kyse ei ole Gmailista, vaan internet-selaimesi WWW-sivujen lomakkeiden ja salasanojen automaattisesta täydentämisestä. Automaattisen täydennyksen voit joko ottaa pois käytöstä, tyhjentää sen samasta paikasta kuin sivuhistorian poistaminen tai poistaa yksittäisiä kohtia luettelosta. Yhden kohdan poistaminen tapahtuu nuolinäppäimellä kohdan valitsemisen jälkeen delete-nappia painamalla. Poistamisessa voi olla selainkohtaisia eroja, mutta suurpiirteittäin luettelosta yhden kohdan poistaminen tapahtuu näin.

Kommentit (0)

Vastauksesi