Miten poistaa facebook olemasta?

Miten poistaa facebook olemasta?

Leikitään ajatuksella: Onko edes teoriassa mahdollista hävittää koko facebook olemassaolosta internetissä? En tarkoita facebook-tiliä, vaan koko facebookia.

2 vastausta
08.03.201818:10
10963
44

Tällainen kysymuys saa minut tuntemaan itsen vanhaksi. Internetin historia on täynnä nopeita käänteitä, enkä ole koskaan osannut ajatella että myöskään Facebook voisi olla pitkäikäinen. Ei sitä tarvitse hävittää, kyllä se pian katoaa ihan omalla painollaan ja korvautuu jollain muulla. Pitkäikäisin suomalainen palvelu jonka tunnen on Finlex, joka oli olemassa suljettuna palvelun jo silloin kun edes IRC:ä ei ollut vielä keksittykään.

Kommentit (0)

Facebookilla voidaan tarkoittaa joko Facebook-yhteisöpalvelua tai Facebook-nimistä yritystä, joka omistaa Facebook-palvelun lisäksi mm. Instagram-kuvienjakopalvelun ja WhatsApp-pikaviestinpalvelun. Facebookin olemassaolo siis lakkaa kokonaan jos yritys lopettaa yhteisöpalvelunsa ja samalla koko yritys lakkaa olemasta. Mikään ei kuitenkaan häviä lopullisesti internetistä, vaan Facebookin sisältöjä tulee löytymään jostain arkistoituna niin kauan kuin internet sellaisena kuin sen tunnemme on olemassa. Facebook-yhteisöpalvelulla on pari miljardia käyttäjää, joten sen lakkauttaminen ei ole todennäköistä ainakaan lähiaikoina. Mutta: kaikki on teoriassa mahdollista.

Kommentit (0)

Vastauksesi