Miten pääsen vankilaan töihin?

Miten pääsen vankilaan töihin?

Missä vankeinhoidon tutkinnon nykyisin voi Suomessa suorittaa "taikka vankeinhoidon jatkotutkinto tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto. 08.05.201414:49 Helsingin kaupunginkirjasto"?

Vastaus

"Vankeinhoitoalan koulutuksesta vastaa Suomessa Rikosseuraamusalan koulutuskeskus . Vankeinhoidon perustutkinto on 53 opintoviikon kokonaisuus, johon sisältyy 22 opintoviikkoa harjoittelua vankilassa. Se antaa ammatillisen koulutuksen vankeinhoitoalan valvonta- ja ohjaustehtäviin.

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus järjestää rikosseuraamusalan ammattikorkeakoulutusta yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. "

Seuraavan vankeinhoidon perustutkintoo johtavan koulutuksen on suunniteltu alkavan vuonna 2015. Haku kolutukseen järjestetään syksyllä 2014. Koulutuksesta ja hausta ilmoitetaan Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen sivuilla. 

Rikostutkintoalan ammattikorkeakoulutusta (käytännössä sosionomin tutkinto) voi opiskella Laurean Tikkurilan yksikössä. Tämän kevään ammatikorkeakouluhaku on jo päättynyt, kannattaa seurata asiaa seuraavan yhteishaun alkaessa. 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi