Miten pääsen kirjautumaan humak.finna.fi?

Miten pääsen kirjautumaan humak.finna.fi?

Pääsen kyllä kortillani kirjautumaan Helmet.fi sivustolla.. mutta jostain syystä se ei suostu kirjautumaan humak.finna.fi palveluun. Miten asian saa korjattua?

2 vastausta

Helmet-kirjasto käsittää Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot. Et siis voi kirjautua Helmet-kortillasi muiden kirjastojen, kuten korkeakoulujen, tietoihin vaan tarvitset siihen niiden oman kortin.

Kommentit (0)
30.11.201812:04
26241
23

Tai ehkä et tarvitse suorastaan uutta korttia, vaan haluamasi kirjasto voi ehkä tallentaa olemassa olevaan korttiisi oman käyttöoikeutensa, mikäli kortin koodisisältö ei ole jo käytössä jollakulla toisella heidän tiedostoissaan. Jos samanlainen viivakooditieto on jo siinä uudessa kirjastossa jollakulla asiakkaalla, joudutaan tietysti antamaan uusi kortti. Riippuu kirjastosta, kuinka joustavia ovat.

Tämä kätevä juttu on hyväksi avuksi siinä, että ei tarvita lisää muovikortteja. Ainoa hankaluus siinä on, että käyttäjän pitää sitten muistaa - tai kirjoittaa itselleen muistiin - minkä kaikkien kirjastojen käyttöoikeudet ovat yhdessä kortissa, siltä varalta jos kortti hukkuu tai käyttäjä kuolee, että tiedot saadaan kuoletetuiksi kaikista kirjastoista.

Kommentit (0)

Vastauksesi