Miten pääsen ilmaiseksi Ateneumiin katsomaan Amedeo Modiglianin näyttelyn?

Miten pääsen ilmaiseksi Ateneumiin katsomaan Amedeo Modiglianin näyttelyn?

Miten pääsen ilmaiseksi Ateneumiin katsomaan Amedeo Modiglianin näyttelyn (28.10.2016 - 5.2.2017)? Ateneum on pitänyt epäsäännöllisin väliajoin ilmaispäiviä, eikä niistä juuri ilmoiteta missään. Ovatko köyhät boheemit jättämässä väliin tämän näyttelyyn, kun ei sinne ilmaiseksi näyttäisi pääsevän? Lähde: http://www.ateneum.fi/nayttelyt-nyt/

2 vastausta

Ateneumilla ei valitettavasti ole enää säännöllisiä ilmaispäiviä.

Ateneumin taidemuseossa järjestetään ajoittain tapahtumia, jolloin sisäänpääsy voi olla ilmainen tai alennettu. Tällaisia ovat esimerkiksi Omistajan päivä (800 ensimmäistä S-etukortilla ilmaiseksi sisään) tai opiskelijapäivät (sisäänpääsy opiskelijakortilla ilmainen). Ilmaistapahtumat löytyvät Ateneumin nettisivuilta kohdasta Tapahtumat.

 

Kommentit (0)
17.11.201610:33
34932
53

Tämä vastauksenpoikanen on varmasti täysin kysyjän ajatuksen vastainen, mutta heitänpä tiskiin.

Nykyään on olemassa ns. museokortti, joka maksaa 59 e vuodessa. Kortilla pääsee sitten maksutta moniin museoihin ja näyttelyihin. Myös Ateneumiin.

Kuitenkin on mahdollista, että museokortilla ei pääsekään johonkin erikoisnäyttelyyn. En tiedä, onko kysyjän tarkoittama näyttely sellainen, ja hyödyntääkseen museokorttia asiakkaan pitää pystyä sijoittamaan ne 59 e. Systeemi sinänsä on mainio, ei tarvitse muistella, onko sopivaa käteistä (pienet museot) tai onko varaa juuri siinä kuussa sijoittaa ne mahd 8 e johonkin pääsylippuun. Meillä muuten pääsyliput ovat aika korkean hintaisia...lienevätkö näyttelyihin lainattujen taideteosten vakuutukset ja tarvittavat erikoiskuljetukset tai -pakkaukset eräs syy siihen.

Kommentit (0)

Vastauksesi