Miten ladataan radio-ohjelmia Yle Areenasta mp3-soittimeen?

Miten ladataan radio-ohjelmia Yle Areenasta mp3-soittimeen?

Kuuntelisin päivittäisillä kävelylenkeilläni mieluusti Yle Radio 1:n pitkiä puheohjelmia. Vanhan korvalappuradioni kuuluvuus on ajoittain heikko, eivätkä mieluisien ohjelmien lähetysajat useinkaan osu yksiin ulkoiluajankohtien kanssa. Olen vasta äskettäin löytänyt Yle Areenan runsaan tarjonnan ja harkinnut mp3-soittimen ostamista. Ne alkavat kuulemma olla teknisesti jo ohitettu vaihe, mutta sellainen sopisi minulle huokeutensa takia. Pyytäisin nyt riittävän seikkaperäisiä, myös käytännössä toimivia ohjeita (kuten varmaan huomaatte, olen jo ajat sitten pudonnut viihde-elektroniikan kehityksen rattailta): a) Kuinka Areenan ohjelmia siirrettään tietokoneelle; b) Kuinka tapahtuu tallentaminen tietokoneelta mp3-soittimelle? PS: Olen joskus ennenkin kysellyt jonkin muun tekniikkaan liittyvän asian seikkaperäisohjeita saamatta mitään vastausta. Jos tälläkin kertaa käy niin, voisitte perustella menettelynne, koska olette toisaalla luvannut vastata kaikkiin asiallisiin kysymyksiin.

2 vastausta

Pahoittelen, jos ette ole saanut vastausta aikaisempaan kysymykseenne.

Yle:n sivulla on ohjeet ohjelmien lataamiseen mp3-soittimeen. Ohje.

Jos ohjelmien lataaminen soittimeen ei onnistu kyseisellä ohjeella, niin suosittelen, että varaatte henkilökohtaisen ajan mediaopastukseen tai vertaisohjaukseen.

ENTER ry on pääkaupunkiseudulla toimiva viestintätekniikasta ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneiden ikäihmisten yhdistys. Heidän vertaisohjaajansa opastavat kirjastoissa myös muitakin kuin ikäihmisiä. Opastuspaikkoja.

Myllypuron mediakirjastosta voi varata ajan henkilökohtaiseen mediaopastukseen. Yhteystiedot.

 

Kommentit (0)
09.01.201511:21
17803
118

Löytyykö Harry Martinsonin Aniara kuunnelmana YLE Areenassa? Kuulin sen joskus kauan siten ja oli sangen mielenkiintoinen.

Kommentit (1)
Ei löydy. Suurin osa ohjelmista on vain noin kuukauden esityksensä jälkeen kuunneltavis... Ei löydy. Suurin osa ohjelmista on vain noin kuukauden esityksensä jälkeen kuunneltavissa Areenassa. Vuonna 1975 ei ollut vielä Areenaa eikä MP3-tallennusta. YLEn tallennepalvelusta sitä voi kysellä: http://books.google.fi/books/about/Aniara.html?id=0VJHHAAACAAJ&redir_esc=y
9.1.2015 13:34 Köpi K 84821

Vastauksesi