Miten Kysy.fi poikkeaa iGS:stä?

Miten Kysy.fi poikkeaa iGS:stä?

2 vastausta

Kysy.fi on entinen iGS Tietohuoltoasema.

Kysy.fi:ssä kysymyksiin vastaavat edelleenkin Helsingin kaupunginkirjaston kirjastovirkailijat ja kirjastonhoitajat motolla Kysy mitä vain. Uutuus on se, että myös palvelun rekisteröityneet käyttäjät voivat antaa "ihan virallisesti" vastauksia kysymyksiin eivätkä vain kommentoida niitä. Tämä edellyttää rekisteröitymistä palveluun, samoin kuin vastausten kommentointi.

Kysy.fi:ssä yhdellä kysymyksellä voi olla useampi vastaus, kun iGS:ssä kysymyksellä oli vain yksi, kirjaston antama vastaus.

Ensimmäisen vastauksen kysymykseen antavat useimmiten kirjaston työntekijät, mutta jotkut kysymyksistä avataan suoraan rekisteröityneiden käyttäjien vastattaviksi.

Uutuus on myös se, että omaan sähköpostiosoitteeseen voi tilata ilmoituksia tiettyyn kysymykseen tulevista vastauksista. Tämän voi tehdä kohdassa Omat tiedot.

Palveluun rekisteröityneet käyttäjät sekä kysymyslomakkeessa sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet käyttäjät saavat vastauksen sähköpostiinsa, mutta kysymyksiä voi edelleen lähettää rekisteröitymättä ja ilman sähköpostiosoitetta aivan kuten iGS:ssä.

Kommentit (0)
15.05.201310:23
17301
107

Ruuhkaa tuntuu täälläkin olevan. iGS oli loppuaikoihin jatkuvasti tukossa. Ei kai tämäkin palsta piakkoin lopu???

Kommentit (0)

Vastauksesi