Miten kauan tilatut pelit kestävät saapua kirjastoon?

Miten kauan tilatut pelit kestävät saapua kirjastoon?

Varasin pelin kirjastosta ja siin lukee että se on tilattu kirjastoon noin kolme viikkoa sitten. Halusin tietää miten kauan prleillä kestää yleensä saapua kirjastoon kun ne on tilattu? Kiitokset.

Vastaus

Oletan, että kyseessä on lautapeli. Lähetin kysymyksen Helsingin kaupunginkirjaston lautapelivastaavalle ja näin hän vastasi :

Saapuminen riippuu täysin pelistä. Jos peliä on saatavilla niin tavallisesti saamme sen tänne Hankintaan viikon sisään, tämän jälkeen luettelointiin voi mennä joitakin päiviä, kuljetukset päälle ja vielä käsittely vastaanottavassa yksikössä. Eli 2-3 viikkoa voisi olla hyvä arvio.

 

Jostain peleistä tehdään ennakkotilauksia odottamaan uutta painosta, näistä jokainen on yksilöllinen tapaus ja voi olla että peli ei koskaan enää tule saataville (äärimmäisen harvinaista). Lautapelien painokset ovat pieniä ja usein myydäään nopeasti loppuun.

 

Kiireellisissä tapauksissa olemme parhaimmillaan saaneet pelin seuraavaksi päiväksi lainakuntoon ja asiakkaalle, tämänkin tosin hyvin harvinaista.

Kommentit (0)

Vastauksesi