Miten Facebookissa voi blokata ihmisiä ulos?

Miten Facebookissa voi blokata ihmisiä ulos?

Miten fb:ssa voi blokata ihmisiä ulos, ihminen ihmiseltä, eikä mitään kollektiivista salaamista, kuten aikaisemmin, koska nyt se ei onnistu enää ihmisen toisen omalta fb-sivulta oikealta ylhäältä Report/Block, "Report and/or block this person Block x x Blocking means you won't be able to see or contact each other on Facebook", kun fb vain herjaa nyt, aivan kuin yrittäisi lisätä kyseisen ihmisen fb-ystäväkseen, jos aivan päinvastaisesta on kyse: "Unable to Add Friend This isn't an active profile."? Jos haluaa salata kaiken kyseiseltä henkilöltä, mitä itse tekee fb:ssä eikä liioin halua nähdä tai ole kiinnostunut yhtään mistään, mitä kyseinen ihminen tekee fb:ssa ja halua nähdä hänestä vilahdustakaan missään yhteydessä.

Vastaus

Voit estää henkilöitä ottamasta yhteyttä Facebook-profiiliisi tai voit poistaa henkilöitä kaverilistaltasi.

Facebookin ohje eston asettamiseen:

  1. Klikkaa -kuvaketta minkä tahansa Facebook-sivun oikeassa yläreunassa.
  2. Valitse Miten estän toista käyttäjää häiritsemästä minua?
  3. Kirjoita kenttään haluamasi henkilön nimi tai sähköpostiosoite ja klikkaa Estä-painiketta.
  4. Jos kirjoitit nimen, valitse estettävä henkilö näkyviin tulevasta listasta.

Estetyille käyttäjille ei ilmoiteta estosta.

Ellet löydä haluamaasi henkilöä tätä kautta, yritä mennä henkilön aikajanalle ja valita Ilmianna/estä tämä henkilö avattavasta -valikosta.

Jos et edelleenkään löydä estettävää henkilöä, on mahdollista, että hän ei enää käytä Facebookia tai on rajoittanut yksityisyysasetuksiaan. Estämisen lisäksi voit hallita jakamasi sisällön näkevää yleisöä.

Voit hallita estämistä myös käyttäjätilin asetuksista.

Mitä estäminen tarkoittaa?

Estetty käyttäjä ei voi nähdä aikajanallasi jakamiasi asioita. Useimmat nykyiset yhteytesi estettyihin henkilöihin katkeavat (esim. kaverisuhteet). Estäminen on vastavuoroista, joten sinäkään et voi lähettää estämällesi henkilölle viestejä, käydä hänen kanssaan Facebook-keskustelua tai nähdä hänen julkaisujaan hänen aikajanallaan.

Muista, että henkilön estäminen ei välttämättä estä kaikkea yhteydenpitoa tai vuorovaikutusta esimerkiksi sovelluksissa tai ryhmissä, ja se vaikuttaa vain toimintaan Facebookissa, ei muualla verkossa.

Huomaa: Eston poistaminen ei palauta kaverisuhdetta. Jos estät kaverisi ja myöhemmin poistat eston, sinun täytyy lähettää kyseiselle henkilölle uusi kaveripyyntö.

Miten poistan henkilön kavereistani?

Poista henkilö kavereistasi seuraavasti:

  1. Siirry henkilön aikajanalle
  2. Osoita hiirellä aikajanan Kaverit-laatikon yläreunaa.
  3. Valitse Poista kavereista.

Huomaa: Jos poistat tietyn henkilön kavereistasi, sinut poistetaan myös kyseisen henkilön kaverilistalta. Jos haluat kyseisen henkilön jälleen kaveriksesi, sinun täytyy lähettää uusi kaveripyyntö.

Kommentit (0)

Vastauksesi