Mitähän mahtaa tarkoittaa Facebookissa liian nopeasti eteneminen?

Mitähän mahtaa tarkoittaa Facebookissa liian nopeasti eteneminen?

Kun lisäsin kuvia Facebookiin, sain ilmoituksen: "Sinut on väliaikaisesti estetty. Vaikuttaa siltä, että käytit tätä toimintoa väärin etenemällä liian nopeasti. Sinua on estetty käyttämästä tätä toimintoa." Mitähän mahtaa tarkoittaa Facebookissa liian nopeasti eteneminen?

Kuvat: 
Vastaus

Facebook on todennäköisesti tulkinnut viestisi omien yhteisönormiensa vastaiseksi, jos olet postannut paljon tai lähettänyt monia kaveripyyntöjä. Jos lähetät esimerkiksi paljon viestejä ihmisille, joiden kaveri  et ole, voit saada varoituksen tai sinua voidaan estää tilapäisesti lähettämästä viestejä. Rajoitukset perustuvat erilaisiin tekijöihin, esimerkiksi nopeuteen ja määrään.

Ohje- ja tukikeskuksessa kerrotaan seuraavaa:

"Facebookissa on tiettyjä rajoituksia, joiden tarkoitus on estää mahdollisesti häiritseväksi tai loukkaavaksi tulkittavaa toimintaa. Nämä rajoitukset koskevat esimerkiksi sitä, kuinka usein tiettyjä sivuston toimintoja voi käyttää. Jos sinua varoitetaan viestien lähettämisestä liian nopeasti, sinun on keskeytettävä toiminta tilapäisesti, jotta sinua ei estetä lähettämästä viestejä.

Muista seuraavat asiat:

  • Muista käyttää oikeaa nimeäsi ja kuvaasi, jotta ihmiset, joille lähetät viestejä, tunnistavat sinut.

  • Facebook suojelee kaikin tavoin käyttäjiään roskapostilta eikä salli viestejä, jotka mainostavat tuotetta, palvelua tai mahdollisuutta.

  • Kaikenlaiset mainostavat ja markkinoivat viestit ovat kiellettyjä."

Kommentit (0)

Vastauksesi