Mitä tarkoittaa, kun ST1 Way sovellus vaatii alla olevat tiedot käyttöön...........

Mitä tarkoittaa, kun ST1 Way sovellus vaatii alla olevat tiedot käyttöön...........

Lähinnä askarruttaa noi kohdat 1. - 7. ja varsinkin tuo kohta 1. Versio 1.6.3 voi käyttää seuraavia: Sijainti likimääräinen sijainti (verkkopohjainen) tarkka sijainti (GPS- ja verkkopohjainen) Puhelin puhelimen tilan ja identiteetin lukeminen 1. Valokuvat/media/tiedostot 2. USB-tallennustilan sisällön lukeminen 3. USB:n sisällön muokkaaminen tai poistaminen Tallennustila 4. USB-tallennustilan sisällön lukeminen 5. USB:n sisällön muokkaaminen tai poistaminen 6. Laitteen tunnus ja puhelutiedot 7. puhelimen tilan ja identiteetin lukeminen Muut hae tietoja internetistä verkkoyhteyksien tarkasteleminen internetin käyttäminen piirrä muihin sovelluksiin estä laitetta menemästä virransäästötilaan

Vastaus

Kannattaa ottaa yhteyttä  suoraan ST1:n asiakaspalveluun ja kysyä sovelluksen tietoturvasta.

Tässä muutamia artikkeleita koskien mobiilisovellusten tietoturvaa.

Perussääntönä sanottakoon, että mobiilisovelluksilla on erilaisia käyttöoikeuksia laitteeseesi. Voit joissakin puhelimissa itse rajata käyttöoikeuksia puhelimesi asetuksista, mutta käyttöoikeuksien poistaminen voi estää sovellusten toimintaa.

On kuitenkin tärkeää hahmottaa, mitä käyttöoikeuksia sovelluksella on ja uhkaako se mahdollisesti yksityisyydensuojaasi tai turvallista puhelimenkäyttöä. Esim. Android-puhelimissa sovellukset eivät välttämättä pyydä lupia erikseen. Ks. Mikrobitin juttu Android-sovelluksista.

Esim. sijaintitiedot hyväksymällä sovellus voi paikantaa puhelimesi. Sijaintitiedot kannattaakin pitää pois päältä puhelimesta aikoina, jolloin ei ole tarpeen jakaa sijaintiaan.

Valokuvien ja mediatietojen käyttöoikeus antaa pääsyn laitteesi valokuviin.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi