Etsi
FI
SV
EN
Tietoa palvelusta
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
Palaute
Kysymykset
Aiheet
Kysy
Mitä tarkoitetaan mikrobikannoilla juuston valmistuksen yhteydessä?
Takaisin kysymyksiin
Mitä tarkoitetaan mikrobikannoilla juuston valmistuksen yhteydessä?
Tarkoitetaanko niillä vain bakteereja ja homesieniä?
mikrobit
juustot
Vastauksesi
Kirjaudu sisään
Katso myös nämä
Kuinka kauan virukset ja bakteerit säilyvät kirjojen ja lehtien sivuilla? Entä kännykän pinnalla?
Juusto unohtui huoneenlämpöön, kuitenkin isommassa kaupan muovipussissa olevaan...
Jos upotan jäisen paistin veteen sulamaan, niin sulaako se nopeammin kylmässä...
Joskus lihan ja leikkeleiden pinnassa jotkut kohdat kimaltavat sateenkaaren...
Kumpi on terveellisempää: margariini vai tuorejuusto?
Mistä tietää, että homejuusto on syömäkelvotonta?
mitä mahtanee punakitti olla käytännössä?
Kasvisjuusto?
Oltermannin maku vaihtelee
Kovettavatko raejuusto ja tuorejuusto vatsaa?