Mitä kaikkia don bluth elokuvia on ja mistä niitä voisi...

Mitä kaikkia don bluth elokuvia on ja mistä niitä voisi...

Mitä kaikkia don bluth elokuvia on ja mistä niitä voisi katsoa/ostaa/tilata/vuokrata?
Entä voitaisiinko niitä näyttää tv:ssä?

Vastaus

Don Bluthin elokuvatuotanto löytyy The Internet Movie Databasesta osoitteesta http://www.imdb.com/name/nm0089940/. Hiukan yksinkertaisemmin niitä on listattu myös englanninkieliseen Wikipediaan osoitteeseen http://en.wikipedia.org/wiki/Don_Bluth.

Useita Don Bluthin elokuvia voi lainata kirjastoista DVD-levyinä tai videoina. Elokuvia ja niiden saatavuutta HelMet-kirjastoista voi katsoa osoitteesta http://www.helmet.fi, kun valitsee hakutyypiksi tekijän ja etsii nimellä ”Bluth, Don”. Tällä vastaushetkellä valikoimista löytyvät Bluthin ohjauksista DVD-elokuvina ”Anastasia”, ”Fievel matkalla Amerikkaan”, ”Maa aikojen alussa”, ”Pelastuspartio Bernard & Bianca” ja ”Titan A.E.” sekä videoina ”Bartok suurenmoinen”, ”Fievel matkalla Amerikkaan”, ”Kaikenkarvainen Charlie”, ”Nimh – rouva Brisby ja hänen salainen maailmansa”, ”Peikko Keskuspuistossa” ”Pikku Pingviini”, ”Rokkikukko” ja ”Titan A.E.” Koska elokuvat ovat lasten aineistoa, niiden varaaminen HelMet-kirjastoissa on aivan ilmaista.

Bluthin uudempia elokuvia näyttäisi olevan myös myynnissä elokuvia myyvissä verkkokaupoissa. Kauppoja ja niiden hintoja voi vertailla esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelussa osoitteessa http://hintaseuranta.fi. Joitakin saattaa löytyä myös tavallisten elokuvia myyvien kauppojen elokuvaosastoilta.

Bluthin elokuvia voitaisiin varmasti näyttää televisiossa, sillä niitähän on kyllä aikaisemminkin tullut televisiosta. Voit vaikka ehdottaa asiaa televisiokanaville. Ylen palautelomake löytyy osoitteesta http://www.yle.fi/palaute/palaute.php, MTV3:n osoitteesta http://www.mtvmedia.fi/yhteystiedot/index.shtml?palaute ja Nelosen osoitteesta http://www.nelonen.fi/palaute/.

Kommentit (0)

Vastauksesi