Mitä Facebookissa tarkoittaa kun ryhmä on suljettu?

Mitä Facebookissa tarkoittaa kun ryhmä on suljettu?

Vastaus

Facebookissa ryhmille on valittavissa kolme yksityisyysasetusta: avoin, suljettu ja salainen. Suljettu ryhmä on yksityisasetuksiltaan kahden muun ryhmämuodon välimaastossa. Kuka tahansa näkee ryhmän nimen ja sen jäsenet, mutta vain ryhmän jäsenet näkevät sen julkaisut. Ryhmän jäsenyyttä voi kuka hyvänsä anoa, mutta ryhmän ylläpitäjä(t) voi(vat) halutessaan torjua jäsenyyspyynnöt. 

Kommentit (0)

Vastauksesi