Mistä voisin suomalaisena ostaa prepaid-luottokortin joka on ns.

Mistä voisin suomalaisena ostaa prepaid-luottokortin joka on ns.

Mistä voisin suomalaisena ostaa prepaid-luottokortin joka on ns. anonyymi, siis sellainen että luottokortissa ei ole nimeäni vaan se on nimetön tai hyväksyy minkä tahansa nimen kortilla maksettaessa?

Asiaa tutkittuani ahkeralla googlauksella selvisi, että ulkomailla tuollaisia kortteja myydään esim. paikallisissa supermarketeissa/kioskeissa "lahjakortteina", siis Visa/Mastercard johon on ladattu maksettu määrä rahaa eikä se sisällä nimitietoja; parhaimmat näistä toimivat normaalisti netissä kortilla maksettaessa ja hyväksyvät minkä tahansa nimi-/osoitetunnisteen kortinhaltijaksi. Ongelmana on kuitenkin se, että kaikki netissä vastaan tulleet kortit myydään vain tarjoajan kohdemaahan, ei ulkomaille. Tarve olisi siis löytää kyseisenlainen kortti, jota voi käyttää netissä maksamiseen ja jonka voi ostaa haluamalleen summalle syöttämällä toimitusosoitteen ja maksamalla esim. Paypalilla/luottokortilla.

Vastaus

Hei!
Valitettavasti Suomessa ei ole kuvaamasi kaltaisia maksukortteja käytössä. Onnistuin löytämään verkosta joitain kortteja, jotka mainostavat toimivansa pre-paid kortin tapaan. Anonyymejä ne eivät kaiketi kysyjän tarkoittamassa mielessä ole.
Tällaisella kortilla maksaminen ja sellaiseen rahan siirtäminen on myös usein maksullista. Kannattaa siis tutkia tarkasti kortin ehtoja ennenkuin valitsee itselleen sopivimman.
Osaisivatkohan lukijamme suositella kysyjän kuvaamia luotettavia maksumenetelmiä?

http://www.bestcreditcardtips.info/
https://www.entropay.com/virtual-visa.php
https://www.neteller.com/home/index.jsf

Kommentit (0)

Vastauksesi