Mistä voisin hakea lomakkeita täyttöohjeineen, jotka voisin täyttää rauhassa...

Mistä voisin hakea lomakkeita täyttöohjeineen, jotka voisin täyttää rauhassa...

Mistä voisin hakea lomakkeita täyttöohjeineen, jotka voisin täyttää rauhassa kotona ja palauttaa oikeaan paikkaan. Kysymykseni koskee lomakkeita: edunvalvonta valtakirja, hoitotestamentti ja elinten luovutus testamentti. Eniten olen kiinnostunut edunvalvonta valtakirjasta. Etsin netistä tietoa ja löysin ainakin maistraatin ja oikeusministeriön sivuilta ko. lomakkeen. Lomake löytyi, mutta se olisi pitänyt täyttää netissä ja tulostaa. Itselläni ei ole tulostinta enkä löytänyt lomaketta, jonka voisin tulostaa täyttämättä esim. kirjastossa. Voitteko neuvoa, mistä saisin ko. lomakkeet?

2 vastausta

Suomi.fi -portaaliin on koottu kaikki kansalaisten asiointipalvelut ja lomakkeet. Sieltä voi tulostaa myös tyhjiä lomakkeita, esimerkiksi kirjastoissa. Kirjaston tulosteet maksavat 40 senttiä kappaleelta ja henkilökunnalta voi kysyä apua tulostamisessa. Voit myös soittaa suoraan paikkakuntasi maistraattiin ja kysyä valmiita lomakkeita.

http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/index.html

http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/hakutulos/index.jsp?q=lomakkeet

Kommentit (0)
04.09.201817:21
65
65

Hei, Suomi.fin uudistumisen jälkeen toimivat linkit ovat mm.
https://www.suomi.fi/haku?q=Edunvalvonta&ct=lomakkeet&tg=kansalaiselle&f...
 

Sivulla https://www.suomi.fi/haku?q=&ct=lomakkeet&f=0&mode&s&sl=false on valittu hakutulostyypiksi tulostettavat lomakkeet. Tekemällä haun esim. "edunvalvonta" , saa listan aiheeseen liittyviä lomakkeita.

Kommentit (0)

Vastauksesi