Mistä saan tietoon listan kaikista Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa pidetyistä...

Mistä saan tietoon listan kaikista Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa pidetyistä...

Mistä saan tietoon listan kaikista Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa pidetyistä tilaisuuksista?
Onko niistä kirjanpitoa ja keskustelumuistioita olemassa?
Erityisesti haluaisin siltä päivältä tietoa, kun Pikkuparlamentin Kanslaisinfossa oli keskustelussa Talvivaaran uraanilouhintaan liityvät ongelmat, jotka nostin yleisökysymysten muodossa esille. Tosin minua kiinnostaakin tilaisuudessa olleiden henkilöiden nimien saaminen esille, sekä mitä yhtiötä he edustivat. Erityisesti haluasin tietoa ilmansuodattimista ja mahdollisesti myös vedensuodattimiin erikoistununeen yhtiön edustajasta, jolta haluasin kysyä lisää pohjustamaani keskustelua uudenlaisen prototyypin tekemiseksi taloyhtiöömme ydinsäteilyvaaran varalle.

Vastaus

Saimme kysymykseesi vastauksen eduskuntatiedotuksesta:

"Eduskunnan Pikkuparlamentissa sijaitsevassa Kansalaisinfossa järjestettävien yleisötilaisuuksien lukumäärästä pidetään kirjaa. Vuonna 2011 Kansalaisinfossa järjestettiin 171 yleisötilaisuutta.

Tilaisuuksia voivat järjestää eduskuntaryhmät, kansanedustajat, eduskunnan valiokunnat, kerhot ja yksiköt. Tilaisuuksia voi järjestää myös yhteistyössä esimerkiksi kansalaisjärjestöjen kanssa. Tilavaraukset Kansalaisinfoon tehdään eduskunnan tiedotusyksikön kautta.

Toisin kuin esimerkiksi eduskunnan täysistunnoista, Kansalaisinfon yleisötilaisuuksista ei ole olemassa koottuja keskustelupöytäkirjoja. Mikään ei tietenkään estä tilaisuuden järjestäjää sellaista pitämästä. Parhaiten tietoa tilaisuuksista saakin olemalla suoraan yhteydessä tilaisuuden järjestävään tahoon."

Viikoittainen listaus Kansalaisinfon yleisötilaisuuksista löytyy eduskunnan verkkosivuilta:

http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/tervetuloa/kansalaisinfo.htx

Keskiviikkona 30.11.2011 klo 15.00-17.00 Kansalaisinfossa pidettiin tilaisuus "Kaivosteollisuuden haasteet ja mahdollisuudet". Mukana Talvivaara Oy:n toimitusjohtaja Pekka Perä, kansanedustajat Mika Niikko, Mauri Pekkarinen ja Jouko Skinnari. Järjestäjä: Perussuomalaisten eduskuntaryhmä". Mikäli tämä on etsimäsi tilaisuus, voit olla suoraan yhteydessä henkilöön, jonka yhteystiedot saat tämän viestin liitteenä.

Kysymykseen vastasi eduskuntatiedotus. Kiitos myös Eduskunnan kirjastolle.

Eduskuntatiedotus:
http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/tervetuloa/tiedotus.htx

Kommentit (0)

Vastauksesi