Mistä nettikirjakaupasta saisi ostettua kirjan: 12 tanssivaa prinsessaa?

Mistä nettikirjakaupasta saisi ostettua kirjan: 12 tanssivaa prinsessaa?

Vastaus
12.01.201021:29
24225
93

Haetko nimenomaan nimellä ”Kaksitoista tanssivaa prinsessaa” julkaistua kirjaa vai yleensä tuonnimistä Grimmin satua? ”Kaksitoista tanssivaa prinsessaa” on ilmestynyt yksittäisenä kirjana kolmena eri versiona, jotka ovat Dorothée Duntzen kuvittama laitos (Lasten keskus, 1995), Errol Le Cainin kuvittamana laitos (Gummerus, 1978) ja Pöllökirjat-sarjassa ilmestynyt laitos (Kirjalito, 1985).

Jos olet kiinnostunut tuosta nimenomaisesta sadusta, se löytyy useista eri satukirjoista. Satu on ilmestynyt ainakin seuraavissa kirjoissa: ”Otavan suuri satukirja” (Otava, 2001), ”Perinteisiä satuja” (Kirjalito, 1989), ”Kiehtova satumaailma” (Kirjalito, 1987), ”Satujen taikapiiri” (Kirjalito, 1987) ja
”Satujen maailma” (Weilin+Göös, 1984).

Valitettavasti juuri mitään noista kirjoista ei näyttänyt olevan myynnissä nettikaupoissa. Niistä tuoreinkin ”Otavan suuri satukirja” on loppunut kustantajalta, ja ainoa paikka, josta löysin sen, on norjalainen nettikauppa osoitteessa http://www.capris.no/product.aspx?isbn=9511176234&r=1.

Ehdottaisin kuitenkin tiedustelemaan kirjaa myös perinteisestä antikvariaateista, koska niiden kaikki valikoimat eivät ole välttämättä näkyvillä Internetissä. Antikvariaatteja löytyy esimerkiksi osoitteista http://www.tie.to/antikvariaatit/, http://www.antikvariaatit.net/sivutsuomi/tutustujaseniin.html ja http://www.antikka.net/antikka.asp. Myös puhelinluettelosta löytää helposti paikkakunnan antikvariaatteja. Toivottavasti etsimäsi kirja löytyy!

Jos pelkkä sadun lukeminen riittää, useimpia yllä mainituista kirjoista löytyy HelMet-kirjastoista. Tarkemman saatavuuden voit tarkistaa osoitteesta http://www.helmet.fi etsimällä kirjan nimellä.

Kommentit (0)

Vastauksesi