Mistä löytäisin tietoa veistoksista, jotka ovat Kallion kirjaston ylimmässä kerroksessa ?

Mistä löytäisin tietoa veistoksista, jotka ovat Kallion kirjaston ylimmässä kerroksessa ?

Kallion kirjaston kolmannesta kerroksesta löytyvä veistos on nimeltään Puunkuuntelija. Tekijän nimi on Juha-Pekka Korhonen, ja valmistumisvuosi on 1991. Teos koostuu kahdesta osasta: kolmannen kerroksen lastenosastolle vievien portaiden yläpäässä istuu pieni poika kirja sylissään, ja hänen katseensa on kohotettu ylös kohti vastapäätä sijaitsevalla parvella kasvavaa puuta.

Teos on sijoitettu Kallion kirjastoon vuonna 1991 valmistuneen peruskorjauksen yhteydessä. Teos on Helsingin kaupunginmuseon omistama. 

 

Taiteilija Juha-Pekka Korhosesta ja kyseisestä teoksesta voisi kysyä lisätietoa esimerkiksi Helsingin kaupunginmuseolta. Kaupunginmuseolla on oma kysy museolta-verkkopalvelu nettiosoitteessa http://www.kysymuseolta.fi/helsinginkaupunginmuseo/ .

Vastaus

Kallion kirjaston kolmannesta kerroksesta löytyvä veistos on nimeltään Puunkuuntelija. Tekijän nimi on Juha-Pekka Korhonen, ja valmistumisvuosi on 1991. Teos koostuu kahdesta osasta: kolmannen kerroksen lastenosastolle vievien portaiden yläpäässä istuu pieni poika kirja sylissään, ja hänen katseensa on kohotettu ylös kohti vastapäätä sijaitsevalla parvella kasvavaa puuta.

Teos on sijoitettu Kallion kirjastoon vuoden 1991 peruskorjauksen yhteydessä ja se on Helsingin kaupunginmuseon omistama.

 

Taiteilija Juha-Pekka Korhosesta ja kyseisestä teoksesta voisi kysyä lisätietoja esimerkiksi Helsingin kaupunginmuseolta. Kaupunginmuseolla on oma kysy museolta-verkkopalvelu nettiosoitteessa http://www.kysymuseolta.fi/helsinginkaupunginmuseo/ .

Kommentit (0)

Vastauksesi