Mistä löydän esittämäni kysymykset täällä jos en ole rekisteröitynyt?

Mistä löydän esittämäni kysymykset täällä jos en ole rekisteröitynyt?

Luulen että en ole saanut vastauksia esittämiini kysymyksiin. Miksi?

2 vastausta

Kysymykset menevät ensin kirjastolaisten tarkasteltaviksi. Kysymykset ilmestyvät verkkopalvelun julkiselle puolelle vasta kun siihen on vastattu. Kysymyksiin vastataan yleensä parin päivän sisällä, mutta vaikeissa tapauksissa vastaamiseen voi mennä kaksikin viikkoa. Pieni osa kysymyksistä julkaistaan verkossa ilman vastausta. Näihin hankaliksi koettuihin kysymyksiin toivotaan palvelun käyttäjien vastauksia.

Kommentit (0)
26.09.201821:38
66249
19

Kysymyksiäsi (jos niihin on vastattu) voit etsiä yläreunan suurennuslasi/ETSI-napilla, jos muistat jonkun sanan tai aiheen mitä olet kysynyt. Esimerkiksi tätä kysymystä voisit etsiä sanalla "rekisteröitynyt". Tietysti kannattaa etsiä sanalla, jota todennäköisesti ei ole muissa kysymyksissä, esim "miksi" ei ole oikein hyvä hakusana...

Silloin kun kirjastonväki etsii vastausta "kaksikin viikkoa", vastaus menee siihen kohtaan listaa, jossa kysymys otettiin vastattavaksi, siis kaksikin viikkoa sitten. Eli se voi löytyä vaikka sivulta 8. Siis käy läpi kaikki sivut 1-10, vaikka olisikin suht tuore kysymys.

Kommentit (0)

Vastauksesi