Mistä elokuvasta on kysymys ?

Mistä elokuvasta on kysymys ?

Mistä elokuvasta on kysymys ? Sen lopussa nuori nainen pakenee autiossa talossa (mahdollisesti hotellissa) hisseillä murhaajaa pitkän aikaa ja lopulta taitavasti harhauttaa murhaajan seuraamaan väärää hissiä. Nainen pääsee pakoon ja lähtee ajamaan autolla luullen olevansa turvassa, mutta murhaaja nouseekin takapenkiltä ! Elokuva on tehty -40 tai -50-luvulla.

2 vastausta

Emme tiedä vieläkään mistä elokuvasta on kyse. Asiaa kyseltiin myös Suomen Elokuva-arkistosta, joka myös kaipasi lisätietoja elokuvasta. Eikö muuta ole jäänyt mieleen? Näyttelijän nimi? Missä esitetty ja milloin? Amerikkalainen vai eurooppalainen? Tai jotain muuta tietoa juonesta? Syy miksi niin moni tuntuu muistavan elokuvan voi myös olla siinä, ettei kuvailemasi kohtaus ole kovin omintakeinen, vaan pikemminkin kauhujännäreiden kliseitä.

Terveisin iGS-toimitus -
Helsingin kaupunginkirjasto

Kommentit (0)
27.08.201918:59
23605
31

On olemassa joitakin elokuvia, joissa on kysymyksessä kuvailtu kohtaus. Tämä kohtaus on sellainen, jossa murhaaja on auton takapenkillä. Ainakaan tunnetuimmat ja vanhimmat näistä elokuvista eivät ole tehty 1940- ja 1950-luvuilla, vaan kysymyksessä ovat uudemmat elokuvat. Nämä ovat vuonna 1978 ilmestynyt elokuva nimeltä "Halloween", vuonna 1983 ilmestynyt elokuva nimeltä "Painajaiset" (Nightmares) ja vuonna 1984 ilmestynyt elokuva nimeltä "Väärä mies" (Mr. Wrong).

 

Lähde: Internet Movie Database.

Kommentit (0)

Vastauksesi