Mistä aloittava yritys voi hakea rahoitusta tai tukea toimintaan jos starttirahaa ei lasketa?

Mistä aloittava yritys voi hakea rahoitusta tai tukea toimintaan jos starttirahaa ei lasketa?

7 vastausta

Starttiraha sopii aloittelevalle pienyrittäjälle. Yrityksen-perustaminen.net esittelee muitakin vaihtoehtoja, käytännössä ne kaikki ovat erilaisia lainaraharatkaisuja.

Oman alueen ELY-keskukselta voi hakea kehittämisavustusta, mutta se koskee jo toiminnassa olevia yrityksiä.

Työvoiman palkkaamiseen voi saada tietyin ehdoin palkkatukea.

Maaseudun yritystuet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisille yrityksille, aloittaville ja laajentaville, toimintansa kehittämiseen ja uudistamiseen. Maaseudun yritystukia voit hakea, vaikka et harjoittaisikaan maataloutta yritystoimintasi lisäksi.

Asiantuntija-apua yrityksen perustamisen alkuvaiheisiin voi saada puhelimitse Yritys-Suomi-puhelinneuvonnasta https://www.ely-keskus.fi/web/ely/neuvonta

 

Kommentit (0)
21.01.201909:35
173
28

Itse löysin loistavan avun omalle yritykselleni kilpailuttamalla yrityslainan täältä: https://www.yritysluottoa.com

Yritykseni tulopuoli oli kunnossa, joten sainkin lainapäätöksen heti ja rahat yrityksen tilille muutamassa päivässä. 

Kommentit (0)
14.01.201918:22
81155
25

Slush, Polar Bear Pitching ja muissa vastaavissa start-up esittelyissä voi käydä esittelemässä ideansa ja hakemassa business-enkeleitä (rahoittajia).

Jos Leijonan luolasta vielä tulee uusia Suomi-kausia, niin sinnekin voi hakea ideaansa esittelemään ja rahaa/osakkaita hakemaan.

Kommentit (0)
03.12.201914:21
24
21

Vaikka mainostetaan verkossa vakuudettomia yrityslainoja vaativat ne yleensä aina henkilökohtaisen takauksen jotta laina voidaan myöntää. Kannattaa vertailla useita sivustoja ja useita vaihtoehtoja ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. Itse päädyin https://xn--yrityslainanetist-6qb.fi/ sivustolle etsiessäni lisää tietoa vakuudettomista yrityslainoista.

Muista ensimmäisenä katsoa:

  • Finnvera
  • Yritysinfot
  • Muut rahoituspalvelut

Vasta viimeisenä yksityiset rahoittajat.. Vinkki vain..

Kommentit (0)
22.08.201914:31
79
19

Uuden yrityksen on mahdollista saada yrityslainaa henkilötakausta vastaan, sillä tuloja ei uudella yrityksellä yleensä ole. Tai jos näin on, niin asiahan on hyvällä mallilla ja lainan saanti helpompaa.

Y-tunnuksen tulee olla voimassa, jonka jälkeen laina on mahdollista kilpailuttaa esimerkiksi Haenyt.fi palvelussa: https://www.haenyt.fi/yrityslaina

Kommentit (0)
03.12.201918:40
19031
18

Suotta koristelet linkin mainoksen noilla hämäyksillä "Miki Kantonen" -- ei kirjastolla ole resursseja siivota mainoksia täältä pois.

Kommentit (0)
22.07.202020:52
7
7

Mikäli vakuudet ovat kunnossa, hoituu rahoitus yleensä pankista. Ilman vakuuksia voi harkita lainan hakemista rahoitusyhtiöiltä. Voit kilpailuttaa lainanmyöntäjät esimerkiksi täällä: https://www.rahoituspiste.fi/yritysrahoitus/. Finnvera voi myös taata osittain pankkilainoja, jolloin vakuuksien merkitys pienenee. Starttirahaa vastaavaa tukea ei tietääkseni ole saatavilla, mutta ELY-keskukset myöntävät yrityksen kehittämisavustusta tietyin reunaehdoin. 

Kommentit (0)

Vastauksesi