Missä Skypessä on sellainen suomenkielinen opastus jossa kerrotaan se kuinka...

Missä Skypessä on sellainen suomenkielinen opastus jossa kerrotaan se kuinka...

Missä Skypessä on sellainen suomenkielinen opastus jossa kerrotaan se kuinka tehdään sopimus siitä kun saldo laskee alle 2 niin se kone lisää saldoa automaattisesti. Oppaat menevät aina englanninkielisiksi ja silloin eteneminen ei onnistu. Mihin suomenkieliseen Skypen osoitteeseen asiasta voi jättää ystävällistä palautetta. Kiitos.

Vastaus

Selailimme kirjastomme IT-tuen kanssa pitkään Skype-sivuja ja -ohjeita. Ongelmia tuottaa se, että ilman tunnuksia ei pääse millään kielellä aloitussivuja pitemmälle. Englantia jonkin verran osaava henkilö, joka voisi neuvoa teitä Skypen ääressä, olisi paras apu. Hän näkisi, mitä sivuilla sanotaan, ja voisi suomentaa juuri ne kohdat, joita tarvitsette. Etäopastus vaikka puhelimessa tietysti onnistuu, jos opastajalla on omat Skype-tunnukset.

Etsimme myös suomenkielistä palautemahdollisuutta, mutta emme valitettavasti löytäneet. Oppaat todella menevät aina englanninkielisiksi, niin kuin sanotte. Olette varmasti huomannut Skype-sivujen vasemmassa alalaidassa olevan pudotusvalikon, josta voi valita haluamansa kielen? Onko sellainen niilläkin sivuilla, jotka avautuvat, kun kirjautuu sisään tunnuksillaan?

Nettikeskustelu Skype-krediitistä löytyi. Saattaisiko etsimänne ohje kuulua sen alaan? Yksi keskustelijoista sanoo, että Skype-krediitin ohjeet ovat suomeksi: http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=108&conference=450000000....

Kommentit (0)

Vastauksesi