Missä pikkupojat on kuvattu? 1986 leffa.

Missä pikkupojat on kuvattu? 1986 leffa.

Missä se on kuvattu? Luin ettei olisi ollenkaan kuvattu Vuosaaressa, vaan jossain Heinolassa. Tahtoisin tietää tarkat kuvauspaikat ja lähteet.

Vastaus

Wikipedia arvelee elokuvaa kuvatun Helsingin Vuosaaressa. Sen sijaan Suomen kansallisfilmografia -teoksen mukaan ulkokuvauspaikat sijaitsivat tosiaankin pääosin Heinolan tienoilla. Kansallisfilmografia luettelee seuraavat kuvauspaikat:

Ulkokuvat: Heinolan mlk. (nyk. Heinola): Riitta Väisäsen vanhempien huvila (Rögstrandin mökki) sekä naapurimökit (Jäpälän ja Yskäsen mökit) Ala-Rievelin rannassa. Shell-huoltoasema Tuusjärventie 4 (huoltoasema). Rakennustyömaa Hietalahdessa (Helsinki, talon räjäytys)

Sisäkuvat: Heinolan mlk. mökit Ala-Rievelin rannassa; Helsinki: toimisto (sihteerin toimisto), Eeva Katajajuuren työhuone C-talossa (talonräjäytyksen valmistelu) ja neuvotteluhuone (johtokunnan kokous) MTV Oy:ssä Ilmalantori 2, elintarvikeliike Munkkivuoren ostoskeskuksessa (ruokakauppa)

 

Kommentit (1)
Eihän Wikipedia ota mitään kantaa siihen, missä elokuva on kuvattu. Se sanoo ainoastaa... Eihän Wikipedia ota mitään kantaa siihen, missä elokuva on kuvattu. Se sanoo ainoastaan, että tapahtumat sijoittuvat Vuosaareen.
8.8.2019 23:06 Ookami 狼 1609

Vastauksesi