Missä on facebookin toimisto/työntekijät Suomessa?

Missä on facebookin toimisto/työntekijät Suomessa?

Missä on facebookin toimisto/työntekijät Suomessa? Laitoin viestiä facebookissa kohtaan Onko sinulla ongelma ja sain vastauksen, että valitettavasti emme pysty vastamaan kysymyksiin mutta käytämme caseasi apuna kun kehitämme facebookia. Minulle on alkanut tulla yhden fb-tuttuni nimissä facebook-viestejä. Mistä saan tietää 1. miten saan sen loppumaan 2. onko systeemissä joku virus?

Vastaus
20.12.201321:40
90192
96

Facebookilla ei ole Suomessa toimistoa eikä työntekijöitä. Tuskin vakituisia suomenkielisiä USA:ssakaan, käännös on tehty luultavasti kertaluonteisena toimeksiantona alihankkijalta. Saamasi viesti on ns. automaattivastaus, jonka tietokone palauttaa kaikkiin kysymyksiin. Kysymystäsi tuskin on kukaan ihminen edes lukenut.

Et kertonut minne sinulle tulee viestejä, sähköpostiinko vai Facebookin viestiosastoon? Jos et voi pyytää ystävääsi lopettamaan (tarpeetonta) viestittelyä, niin poista tai estä kyseinen ystäväsi. Ohjeet tähän on tällä samalla palstalla muutaman kysymyksen päässä. Linkki alla.

Facebookissa ei varmaankaan ole viruksia, mutta tietokoneessasi voi olla, ellei siinä ole käytössä Virustorjuntaohjelmaa. Asenna sellainen, jos ei ennestään ole. On myös mahdollista, että ystäväsi koneessa on virus, joka lähettelee viestejä, kysy häneltä onko hän itse lähettänyt ne vai ei. Hän ei ehkä itse tiedä, että kone lähettelee hänen nimissään viestejä.

Kommentit (0)

Vastauksesi