Missä on Helsingissä halvin autokoulu?

Missä on Helsingissä halvin autokoulu?

Vastaus

Tuoretta hintavertailua Helsingin autokoulujen maksuista ei ole saatavilla. Etelä-Suomen lääninhallitus on vertaillut henkilöautoajokortin (B-luokka) hintoja Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Keravalla, Lahdessa ja Lappeenrannassa vuonna 2004. Tämä hintavertailu löytyy osoitteesta http://www.poliisi.fi/lh/etela/kil/home.nsf/pages/4F9E2F9F9B3CE15AC2256F... . Hintavertailun saa esiin sivun alareunassa olevasta linkistä.

Linkkejä Helsingin autokoulujen kotisivuille löytyy yrityshakemistosta, jonka osoite on http://www.yritystele.fi/haku.php?what=yf&Hae=Hae&hpp=20&match_area=exac...

Tulossa on sivusto, jota mainostetaan täysin uudenlaisena ja helppona tapana vertailla auto-koulujen hintoja. Mutta sivusto ei ole vielä toiminnassa. Ennakkotiedot ovat nähtävissä osoitteessa http://www.autokouluhinta.fi .

Helsingin Sanomat on laskenut ajokortin hinnan tietyn helsinkiläisen autokoulun hinnoittelun mukaan. Juttu on luettavissa osoitteessa http://www.hs.fi/autot/artikkeli/Ajokortti+maksaa+yli+1+600+euroa/113522... .

Kommentit (0)

Vastauksesi