Minulla olisi kysymyksiä, jotka liittyvät älypuhelimen ja tietokoneen käyttöön. Saako opastusta?

Minulla olisi kysymyksiä, jotka liittyvät älypuhelimen ja tietokoneen käyttöön. Saako opastusta?

- face bookin, twitterin tietosuoja-/käyttäjäasetukset - tieto-/puhelinlinjojen (operaattorien)/-pakettien merkitykset ja hinnat. Kuinka arvioin realistisesti omat tarpeeni, etten maksa ylimääräisestä? Olisin kiitollinen, jos saisin hieman konsulttiapua ihan kasvokkain esim. pääkirjastossa.

Vastaus

Suosittelen ottamaan yhteyttä haluamaasi kirjastoon ja varaamaan ajan henkilökohtaiseen opastukseen. Esimerkiksi Pasilan kirjaston kotisivuilla kerrotaan, että heillä on tarjolla maksutonta yksilöopastusta digitalkkarin tarjoamana:

"Digitalkkarimme on datanomiopiskelija, joka suorittaa kirjastossa opintoihinsa liittyvää harjoittelujaksoa. Hänelle voit varata ajan ja kysyä neuvoa niin kannettavan, kännykän kuin tabletinkin ongelmissa. Digitalkkarilta saat opastusta myös kirjaston laitteiden käyttöön esim. tulostamiseen, skannaamiseen, kopiointiin ja e-aineistoihin. Digitalkkari auttaa verkkoasioimisessa, mutta ei asioi puolestasi verkossa. Hän ei myöskään korjaa tietokonettasi tai ryhdy suurempiin urakoihin. Henkilökohtainen opastus ajanvarauksella tiistaisin klo 12.30-14.30 ja torstaisin klo 16-18 (tunniksi kerrallaan) puh. 09 310 85 426.  Muinakin aikoina voit pyytää digitalkkarin apua! Aikaa varatessasi kerro, minkälaista apua tarvitset."

Kommentit (0)

Vastauksesi